Call: Email:

Sex 50 dokter sex


sex 50 dokter sex

Een vrouw kan na de overgang ladt krijgen van een drogere vagina. Sex is dan pijnlijk en de lust vergaat je dan ook wel Maar niet iedereen wil daar aan of durft dat te kopen. Als t niet vanzelf kan Ligt vaak toch gevoelig, hihi. Dat weet niet iedereen, bovendien durft niet iedereen aan te geven dat dat het probleem is als dat al zo is. Dus een goed antwoord. Gut als je 66 bent durf je toch wel naar de kruidvat voor glijmiddel.

We leven niet in het stenen tijdperk Wat is erger geen goede sex? Niet iedereen is daar zo vrij in, jammer genoeg. Iedereen koopt toch ook brood. En voor prostaatproblemen of erectieproblemen sta je ook meteen bij de dokter?

Geeft jou niet het gevoel dat je faalt als man. Fijn dat jij daar dan geen gene in kent. Nee maar iedereen kan het leren. En ja voor prostaat problemen zit ik gelijk bij de dokter. En ja voor erectie problemen ook. Nou, chapeau dan burgos. Hartstikke goed dat jij dat soort dingen meteen bespreekbaar maakt. Alleen maar goed, natuurlijk. Nu nog een beetje begrip en inlevingsvermogen voor de wat schuchterder medemens!

Tsja,is dit normaal,is verrekte moeilijk om daar een antwoord op te geven,ik neem aan dat het over je vrouw gaat,En dan kan ik vragen hoe was de sex voor haar 50ste. K,an natuurlijk best dat ze in een dipje zit, en inderdaad dan schiet de sex er op die leeftijd wel eens bij in.

Ik ben zelf 70 maar doe wel m. Ik sloof me wel een beetje uit,ha ha Ik denk dat je goede omstandig heden moet creeren om gezellig sex met je vrouw te hebben. Ja en heb je alles geprobeerd, dan zou je aan je vrouw kunnen vragen om er met deskundige over te praten.

Maar eerst zou ik zelf aan de slag gaan, koop een bloemetje en maak het gezellig. Van het een komt het ander. Dan is er toch wat loos.

Is je huwelijk wel goed?? Of sloft dat ook een beetje? Over uit je nek lullen jij heeft problemen met je vrouw over sex En jou vrouw wil of kan niet meer,dan is het toch logisch als je aan huwelijks problemen denkt?

Of licht het alleen maar aan het weer? Dat is zo veranderlijk dat het dan wel weer terecht komt, niet?? Dat met de leeftijd het verlangen naar seks afneemt, is wel normaal. Maar helemaal geen seks meer willen in een relatie, is natuurlijk iets anders. Na de overgang is voor sommige vrouwen de seks wat moeilijker.

Nu zijn er ook vrouwen die juist na de overgang de seks beschrijven als "beter dan ooit", dus ik wil niet zeggen dat elke vrouw hier last van heeft, maar het komt zeker met enige regelmaat voor dat vrouwen fysiek minder opgewonden raken, en door het veel lagere oestrogeengehalte kan de vagina droog en snel geïrriteerd worden. Een speciaal glijmiddel of eventueel een oestrogeenzalf van de huisarts kan daarbij helpen. Geen seks wíllen is echter iets anders.

Dat kan ontstaan doordat seks pijnlijk is geworden, maar de vraag is dan of het verlangen naar seks nog wel hetzelfde is. Ook dat kan afnemen onder invloed van hormonen, en natuurlijk ook door andere oorzaken.

Wanneer zij echt helemaal geen zin meer heeft in seks, kan dat duiden op een onderliggende aandoening, van medische of psychische aard. Bepaalde medicatie kan zorgen dat de zin in seks afneemt, en datzelfde geldt voor bijvoorbeeld een depressie of voor andere aandoeningen.

Ik hoop dat je met je vrouw ook hierover spreekt, en dat jullie samen een oplossing kunnen zoeken. Als zij helemaal geen zin in seks meer ervaart, is het misschien goed om advies in te winnen bij de huisarts.

Eventueel kan die jullie doorverwijzen naar een psycholoog of seksuoloog. Wanneer er tenminste geen medische oorzaken blijken te zijn voor haar klachten. Het is echter lastig om in te schatten of zij haar gebrek aan seksdrive ook als een probleem beschouwt, of dat het vooral voor jou een probleem is. Wanneer zij het geen probleem vindt, is seksuologische hulpverlening natuurlijk nogal vergezocht. Ja, handig om boodschappen mee te doen misschien.

Om er twee pakken yoghurt en een halfje bruin in te gooien. Maar niet om mee te nemen naar een beurs. Het idee was om na de beursdag en nog voor de borrel gauw terug naar de hotelkamer te gaan en die tas er te droppen. Maar ik ben na de beursdag niet terug naar mijn hotelkamer gegaan. Het is er niet meer van gekomen. Laatste Bij onze eigen stand in die idioot grote zaal heb ik de tas over de leuning van de stoel naast hun computers gehangen.

En daarna heb ik er de rest van de dag niet meer naar omgekeken. Pas aan het einde van de beursdag, toen de zaal ketchuplangzaam leegliep en iedereen zich verplaatste naar de bar ernaast en iemand zei: Kom op, kom op, kom… O god! Dat is waar ook. Jesse en ik hebben dit weekend de laatste gebruikt. Hij vroeg me of ik wist of er nog ergens condooms in huis lagen. Hij graait er altijd eentje uit het pakje dat tussen zijn sokken en onderbroeken geklemd staat, maar er bleek niets meer in te zitten.

Ik lag in bed op hem te wachten. Hij vroeg toen over zijn schouder of er misschien nog condooms in de badkamer waren of in mijn handtas. We hadden ze laatst mee tijdens dat weekendje weg.

En toen heeft hij dus die laatste uit de designertas gevist. Geen condooms… De handtas bonkt op de grond. Wat ben ik hier in godsnaam aan het doen? Ik ben hier op een hotelkamer om sex te hebben met een man met wie ik niet getrouwd ben. En ik kan niet wachten.

Feestje Lieve vrienden en familie, Op 18 oktober word ik Ik vind het bijna niet te geloven, maar het is echt waar! Ik ben dankbaar dat ik dit in goede gezondheid mag gaan vieren en hoop dat de zaterdag daarna met jullie, lieve vrienden en familie, te mogen doen. Ik wil jullie dan ook van harte uitnodigen die avond vanaf Voor een drankje en een hapje, en natuurlijk gaan we lekker swingen! Er staat verdomme al minstens  jaar geen molen meer in dit godvergeten dorp, maar nee hoor, we blijven alle horeca-etablissementen gewoon halsstarrig quasinostalgische namen geven.

Zo zouden ze het moeten noemen. Is er nog wijn? Ik pak de fles chardonnay en schenk haar bij. Ze herdert ons ex-bewoners van Vijzelstraat 5-driehoog als een kudde. Ten eerste is het natuurlijk helemaal geen suggestie. Alsof er ook maar één gast straks op dat feest zal komen opdraven die dan tegen Inge zegt: Het is toch deze saunabon geworden.

Nog vele jaren, Ing. Wij moeten gewoon een televisie voor haar gaan kopen! Zet dan op de uitnodiging: Ik bedoel, dat kan ze toch zelf wel betalen? Honderdvijftig, tweehonderd euro en je bent klaar. Dat verdient die vent van haar nog voordat hij op maandagochtend zijn jas heeft laten ophangen door zijn stagiaire. Barst in huilen uit Ysmer grijnst. Lotte houdt haar lege glas naar me op. Ik zie hoe het trilt in haar handen en daarna zie ik dat Lotte helemaal trilt.

Lotte laat haar arm zakken, laat het glas langzaam uit haar vingers glijden en barst in huilen uit. Ik kijk naar Ysmer en Marjolein, die even van marmer lijken. Daarna springt Ysmer van haar stoel, knielt voor Lotte en omhelst haar. Ysmer rommelt in haar tas, pakt er een pakje papieren zakdoekjes uit en legt dat op de tafel voor Lotte neer.

Ik verroer me niet. Wat zou er deze keer zijn? Geen compliment gekregen bij les driehonderd van haar schildercursus? Uit het bestuur van de Tweedehands Kledingbeurs gezet? Lotte giert nog een keer en daarna galmt haar stem de kamer door. O mijn god, Lotte is vreemdgegaan. Ysmer, Marjolein en ik kijken elkaar aan. Ik pak het weggerolde glas weer op, schenk het vol en duw het Lotte in haar handen.

Ysmer tikt tegen haar glas. Lotte die met een andere man naar bed gaat. Ze snuit haar neus en begint weer met praten. Weten jullie nog wel, die man die ik zo leuk vond. Dat vertelde ik jullie toch al! Dat ze in deze man de liefde van haar leven heeft gevonden of zoiets? Heb ik Lotte de laatste tijd horen klagen over Wessel? Nee, niet dat ik me kan herinneren. Ze is juist altijd zo zoet over hem, zo tevreden.

Verkleinwoordjes als ze over hem praat, gegiechel toen ze laatst vertelde over een hotelletje waar ze een weekend waren voor haar verjaardag. Die halveerde me in lengte zodra ik de klas binnenkwam. Lotte, neem een slok, schraap je keel en vertel verder. We willen alles weten en vanaf het begin. Lekker veel details ook. Marjoleins handen schieten omhoog. Ik zeg al niets meer.

Appjes Iemand injecteert langzaam een pot warme thee door mijn aderen. Ik hoef het hele verhaal van Lotte eigenlijk niet meer te horen. Ysmer tikt Lotte op haar arm. Je had ons inderdaad verteld dat er een knappe projectleider op je afdeling rondliep. Maar dat ging over het project! Alleen over het project? Maar op een avond appte hij over de presentatie van de volgende dag en of ik die nog wilde doornemen.

Ik zei dat ik dat wel handig zou vinden. Hij vroeg of ik elke avond zo laat nog aan het werk was. Toen hebben we de halve avond berichtjes heen en weer zitten sturen. En de dag daarna weer.

.

Meesteres online erotiek advertenties

In het begin van een relatie vliegen de vonken er nog van af - recent onderzoek toont aan dat er meer is om naar uit te kijken. Het sexleven van getrouwde stellen leeft weer op na ongeveer 25 jaar samenzijn, toont recent onderzoek van Baylor University aan.

Onderzoekers interviewden oudere getrouwde stellen over hun bedgewoonten. Het kwam niet geheel als een verrassing dat bleek dat hoe langer een stel getrouwd was, hoe minder vaak ze samen nachtelijke avontuurtjes beleefden. Volgens onderzoeksauteur Samuel Stroope, professor sociologie aan Baylor, komt dit doordat sex met dezelfde persoon door de jaren heen wat minder spannend kan worden. Wat wél als een verrassing kwam: Echtgenoten die op deze leeftijd nog samen waren, gaven aan meer sex te hebben dan op eerdere leeftijden.

Onderzoekers denken dat dit komt doordat ze samen meer tijd hebben doorgebracht, dichter naar elkaar toe zijn gegroeid en elkaar door de jaren heen meer zijn gaan waarderen. Wat hun verlangen naar sex met diegene aanwakkert. Op de lange termijn wordt deze motivatie voor meer sex zo sterk, dat ze de sleur doorbreken, zegt Stroope. Ook bleek uit dit onderzoek dat echtgenoten die meer positieve interactie hebben, meer sex hebben. Onderschat dus niet het voordeel van altijd aardig tegen elkaar doen.

Ga nu niet bij de pakken neerzitten, je kunt je sexleven nu al verbeteren. Klik hier voor 15 tips voor betere sex. Sixpack Workoutschema's Home workout Hardlopen Doe de test. Je penis Standjes Meer sex Doe de test. Recepten Eetschema's Eiwit Doe de test. Stress Lezersvragen Doe de test.

Grooming Doe de test Lezersvragen Stijltips man en pak. Zo maak je jouw lichaam volledig zomerproof. Sunnery James toont zijn superfitte body voorop de nieuwe Men's Health.

We zijn veel te oud voor smoesjes Veinsde je vroeger nog weleens een plotseling opkomende migraine, nu zeg je gewoon dat je veel meer zin hebt in pyjama te netflixen. Hartstikke gezellig, dicht tegen elkaar aan en af en toe even zoenen. Zwanger raken kan niet meer Geen gedoe met condooms, de pil of uitrekenen waar je precies in je cyclus zit. Nooit meer ongesteld en al helemaal geen pms.

We zijn van al dat gezeur af en kunnen vrijen wanneer we willen. We gooien de Kama Sutra het raam uit Als je geen twaalfjarige turnster bent, zijn de meeste standjes toch onmogelijk dus waarom zo ingewikkeld doen.

Een beetje variatie is natuurlijk hartstikke leuk, maar als het gepaard met een verrekte hamstring wordt het al een stuk minder opwindend. Helemaal als een van de twee gilt: We hebben meer zelfvertrouwen Wat een ander van je denkt, vind je allang niet meer belangrijk.

Je bent zelfverzekerder dan ooit. Dat maakt dat je op en top kan genieten van seks op de manier zoals jij het wil.

De druk is van de ketel Toen we nog jong waren en geen kinderen hadden maakten we onszelf wijs dat we het minimaal drie keer per week moesten doen. Heftig en geil met spannende lingerie en jarretels. Gelukkig doen we daar niet meer aan, het gaat veel meer om het samenzijn.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Ik woon samen in Amsterdam met de allerleukste Rotterdammer: Kinderen hebben we niet, wel kat Teddy waar ik verliefd op ben. Ik ben 52 maar ik denk telkens dat ik 31 ben.sex 50 dokter sex

Een vrouw kan na de overgang ladt krijgen van een drogere vagina. Sex is dan pijnlijk en de lust vergaat je dan ook wel Maar niet iedereen wil daar aan of durft dat te kopen. Als t niet vanzelf kan Ligt vaak toch gevoelig, hihi. Dat weet niet iedereen, bovendien durft niet iedereen aan te geven dat dat het probleem is als dat al zo is.

Dus een goed antwoord. Gut als je 66 bent durf je toch wel naar de kruidvat voor glijmiddel. We leven niet in het stenen tijdperk Wat is erger geen goede sex? Niet iedereen is daar zo vrij in, jammer genoeg. Iedereen koopt toch ook brood. En voor prostaatproblemen of erectieproblemen sta je ook meteen bij de dokter?

Geeft jou niet het gevoel dat je faalt als man. Fijn dat jij daar dan geen gene in kent. Nee maar iedereen kan het leren. En ja voor prostaat problemen zit ik gelijk bij de dokter. En ja voor erectie problemen ook. Nou, chapeau dan burgos. Hartstikke goed dat jij dat soort dingen meteen bespreekbaar maakt. Alleen maar goed, natuurlijk. Nu nog een beetje begrip en inlevingsvermogen voor de wat schuchterder medemens!

Tsja,is dit normaal,is verrekte moeilijk om daar een antwoord op te geven,ik neem aan dat het over je vrouw gaat,En dan kan ik vragen hoe was de sex voor haar 50ste. K,an natuurlijk best dat ze in een dipje zit, en inderdaad dan schiet de sex er op die leeftijd wel eens bij in.

Ik ben zelf 70 maar doe wel m. Ik sloof me wel een beetje uit,ha ha Ik denk dat je goede omstandig heden moet creeren om gezellig sex met je vrouw te hebben. Ja en heb je alles geprobeerd, dan zou je aan je vrouw kunnen vragen om er met deskundige over te praten. Maar eerst zou ik zelf aan de slag gaan, koop een bloemetje en maak het gezellig.

Van het een komt het ander. Dan is er toch wat loos. Is je huwelijk wel goed?? Of sloft dat ook een beetje? Over uit je nek lullen jij heeft problemen met je vrouw over sex En jou vrouw wil of kan niet meer,dan is het toch logisch als je aan huwelijks problemen denkt?

Of licht het alleen maar aan het weer? Dat is zo veranderlijk dat het dan wel weer terecht komt, niet?? Dat met de leeftijd het verlangen naar seks afneemt, is wel normaal.

Maar helemaal geen seks meer willen in een relatie, is natuurlijk iets anders. Na de overgang is voor sommige vrouwen de seks wat moeilijker. Nu zijn er ook vrouwen die juist na de overgang de seks beschrijven als "beter dan ooit", dus ik wil niet zeggen dat elke vrouw hier last van heeft, maar het komt zeker met enige regelmaat voor dat vrouwen fysiek minder opgewonden raken, en door het veel lagere oestrogeengehalte kan de vagina droog en snel geïrriteerd worden.

Een speciaal glijmiddel of eventueel een oestrogeenzalf van de huisarts kan daarbij helpen. Geen seks wíllen is echter iets anders. Dat kan ontstaan doordat seks pijnlijk is geworden, maar de vraag is dan of het verlangen naar seks nog wel hetzelfde is. Ook dat kan afnemen onder invloed van hormonen, en natuurlijk ook door andere oorzaken. Wanneer zij echt helemaal geen zin meer heeft in seks, kan dat duiden op een onderliggende aandoening, van medische of psychische aard.

Bepaalde medicatie kan zorgen dat de zin in seks afneemt, en datzelfde geldt voor bijvoorbeeld een depressie of voor andere aandoeningen. Ik hoop dat je met je vrouw ook hierover spreekt, en dat jullie samen een oplossing kunnen zoeken.

Als zij helemaal geen zin in seks meer ervaart, is het misschien goed om advies in te winnen bij de huisarts. Eventueel kan die jullie doorverwijzen naar een psycholoog of seksuoloog. Wanneer er tenminste geen medische oorzaken blijken te zijn voor haar klachten. Het is echter lastig om in te schatten of zij haar gebrek aan seksdrive ook als een probleem beschouwt, of dat het vooral voor jou een probleem is. Wanneer zij het geen probleem vindt, is seksuologische hulpverlening natuurlijk nogal vergezocht.

Ja, handig om boodschappen mee te doen misschien. Om er twee pakken yoghurt en een halfje bruin in te gooien. Maar niet om mee te nemen naar een beurs. Het idee was om na de beursdag en nog voor de borrel gauw terug naar de hotelkamer te gaan en die tas er te droppen. Maar ik ben na de beursdag niet terug naar mijn hotelkamer gegaan. Het is er niet meer van gekomen. Laatste Bij onze eigen stand in die idioot grote zaal heb ik de tas over de leuning van de stoel naast hun computers gehangen.

En daarna heb ik er de rest van de dag niet meer naar omgekeken. Pas aan het einde van de beursdag, toen de zaal ketchuplangzaam leegliep en iedereen zich verplaatste naar de bar ernaast en iemand zei: Kom op, kom op, kom… O god! Dat is waar ook. Jesse en ik hebben dit weekend de laatste gebruikt. Hij vroeg me of ik wist of er nog ergens condooms in huis lagen. Hij graait er altijd eentje uit het pakje dat tussen zijn sokken en onderbroeken geklemd staat, maar er bleek niets meer in te zitten.

Ik lag in bed op hem te wachten. Hij vroeg toen over zijn schouder of er misschien nog condooms in de badkamer waren of in mijn handtas.

We hadden ze laatst mee tijdens dat weekendje weg. En toen heeft hij dus die laatste uit de designertas gevist. Geen condooms… De handtas bonkt op de grond. Wat ben ik hier in godsnaam aan het doen? Ik ben hier op een hotelkamer om sex te hebben met een man met wie ik niet getrouwd ben.

En ik kan niet wachten. Feestje Lieve vrienden en familie, Op 18 oktober word ik Ik vind het bijna niet te geloven, maar het is echt waar! Ik ben dankbaar dat ik dit in goede gezondheid mag gaan vieren en hoop dat de zaterdag daarna met jullie, lieve vrienden en familie, te mogen doen.

Ik wil jullie dan ook van harte uitnodigen die avond vanaf Voor een drankje en een hapje, en natuurlijk gaan we lekker swingen! Er staat verdomme al minstens  jaar geen molen meer in dit godvergeten dorp, maar nee hoor, we blijven alle horeca-etablissementen gewoon halsstarrig quasinostalgische namen geven.

Zo zouden ze het moeten noemen. Is er nog wijn? Ik pak de fles chardonnay en schenk haar bij. Ze herdert ons ex-bewoners van Vijzelstraat 5-driehoog als een kudde.

Ten eerste is het natuurlijk helemaal geen suggestie. Alsof er ook maar één gast straks op dat feest zal komen opdraven die dan tegen Inge zegt: Het is toch deze saunabon geworden.

Nog vele jaren, Ing. Wij moeten gewoon een televisie voor haar gaan kopen! Zet dan op de uitnodiging: Ik bedoel, dat kan ze toch zelf wel betalen? Honderdvijftig, tweehonderd euro en je bent klaar. Dat verdient die vent van haar nog voordat hij op maandagochtend zijn jas heeft laten ophangen door zijn stagiaire.

Barst in huilen uit Ysmer grijnst. Lotte houdt haar lege glas naar me op. Ik zie hoe het trilt in haar handen en daarna zie ik dat Lotte helemaal trilt.

Lotte laat haar arm zakken, laat het glas langzaam uit haar vingers glijden en barst in huilen uit. Ik kijk naar Ysmer en Marjolein, die even van marmer lijken. Daarna springt Ysmer van haar stoel, knielt voor Lotte en omhelst haar. Ysmer rommelt in haar tas, pakt er een pakje papieren zakdoekjes uit en legt dat op de tafel voor Lotte neer.

Ik verroer me niet. Wat zou er deze keer zijn? Geen compliment gekregen bij les driehonderd van haar schildercursus? Uit het bestuur van de Tweedehands Kledingbeurs gezet? Lotte giert nog een keer en daarna galmt haar stem de kamer door. O mijn god, Lotte is vreemdgegaan. Ysmer, Marjolein en ik kijken elkaar aan. Ik pak het weggerolde glas weer op, schenk het vol en duw het Lotte in haar handen.

Ysmer tikt tegen haar glas. Lotte die met een andere man naar bed gaat. Ze snuit haar neus en begint weer met praten. Weten jullie nog wel, die man die ik zo leuk vond. Dat vertelde ik jullie toch al! Dat ze in deze man de liefde van haar leven heeft gevonden of zoiets? Heb ik Lotte de laatste tijd horen klagen over Wessel? Nee, niet dat ik me kan herinneren. Ze is juist altijd zo zoet over hem, zo tevreden.

Verkleinwoordjes als ze over hem praat, gegiechel toen ze laatst vertelde over een hotelletje waar ze een weekend waren voor haar verjaardag. Die halveerde me in lengte zodra ik de klas binnenkwam.

Lotte, neem een slok, schraap je keel en vertel verder. We willen alles weten en vanaf het begin. Lekker veel details ook. Marjoleins handen schieten omhoog. Ik zeg al niets meer. Appjes Iemand injecteert langzaam een pot warme thee door mijn aderen. Ik hoef het hele verhaal van Lotte eigenlijk niet meer te horen. Ysmer tikt Lotte op haar arm.

Je had ons inderdaad verteld dat er een knappe projectleider op je afdeling rondliep. Maar dat ging over het project! Alleen over het project? Maar op een avond appte hij over de presentatie van de volgende dag en of ik die nog wilde doornemen.

Ik zei dat ik dat wel handig zou vinden. Hij vroeg of ik elke avond zo laat nog aan het werk was. Toen hebben we de halve avond berichtjes heen en weer zitten sturen.

En de dag daarna weer.

.


Turkse sletje slavin zoekt


Ik pak de fles chardonnay en schenk haar bij. Ze herdert ons ex-bewoners van Vijzelstraat 5-driehoog als een kudde. Ten eerste is het natuurlijk helemaal geen suggestie. Alsof er ook maar één gast straks op dat feest zal komen opdraven die dan tegen Inge zegt: Het is toch deze saunabon geworden. Nog vele jaren, Ing. Wij moeten gewoon een televisie voor haar gaan kopen! Zet dan op de uitnodiging: Ik bedoel, dat kan ze toch zelf wel betalen? Honderdvijftig, tweehonderd euro en je bent klaar.

Dat verdient die vent van haar nog voordat hij op maandagochtend zijn jas heeft laten ophangen door zijn stagiaire. Barst in huilen uit Ysmer grijnst. Lotte houdt haar lege glas naar me op. Ik zie hoe het trilt in haar handen en daarna zie ik dat Lotte helemaal trilt. Lotte laat haar arm zakken, laat het glas langzaam uit haar vingers glijden en barst in huilen uit.

Ik kijk naar Ysmer en Marjolein, die even van marmer lijken. Daarna springt Ysmer van haar stoel, knielt voor Lotte en omhelst haar. Ysmer rommelt in haar tas, pakt er een pakje papieren zakdoekjes uit en legt dat op de tafel voor Lotte neer. Ik verroer me niet. Wat zou er deze keer zijn? Geen compliment gekregen bij les driehonderd van haar schildercursus? Uit het bestuur van de Tweedehands Kledingbeurs gezet? Lotte giert nog een keer en daarna galmt haar stem de kamer door.

O mijn god, Lotte is vreemdgegaan. Ysmer, Marjolein en ik kijken elkaar aan. Ik pak het weggerolde glas weer op, schenk het vol en duw het Lotte in haar handen. Ysmer tikt tegen haar glas. Lotte die met een andere man naar bed gaat. Ze snuit haar neus en begint weer met praten. Weten jullie nog wel, die man die ik zo leuk vond.

Dat vertelde ik jullie toch al! Dat ze in deze man de liefde van haar leven heeft gevonden of zoiets? Heb ik Lotte de laatste tijd horen klagen over Wessel? Nee, niet dat ik me kan herinneren. Ze is juist altijd zo zoet over hem, zo tevreden. Verkleinwoordjes als ze over hem praat, gegiechel toen ze laatst vertelde over een hotelletje waar ze een weekend waren voor haar verjaardag. Die halveerde me in lengte zodra ik de klas binnenkwam. Lotte, neem een slok, schraap je keel en vertel verder.

We willen alles weten en vanaf het begin. Lekker veel details ook. Marjoleins handen schieten omhoog. Ik zeg al niets meer. Appjes Iemand injecteert langzaam een pot warme thee door mijn aderen. Ik hoef het hele verhaal van Lotte eigenlijk niet meer te horen. Ysmer tikt Lotte op haar arm. Je had ons inderdaad verteld dat er een knappe projectleider op je afdeling rondliep. Maar dat ging over het project! Alleen over het project? Maar op een avond appte hij over de presentatie van de volgende dag en of ik die nog wilde doornemen.

Ik zei dat ik dat wel handig zou vinden. Hij vroeg of ik elke avond zo laat nog aan het werk was. Toen hebben we de halve avond berichtjes heen en weer zitten sturen. En de dag daarna weer. Na de hele avond weer geappt te hebben. En daarna was het zijn laatste dag. De druk is van de ketel Toen we nog jong waren en geen kinderen hadden maakten we onszelf wijs dat we het minimaal drie keer per week moesten doen.

Heftig en geil met spannende lingerie en jarretels. Gelukkig doen we daar niet meer aan, het gaat veel meer om het samenzijn. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Ik woon samen in Amsterdam met de allerleukste Rotterdammer: Kinderen hebben we niet, wel kat Teddy waar ik verliefd op ben. Ik ben 52 maar ik denk telkens dat ik 31 ben. Van de achterkant zou ik ook zomaar voor een dertiger kunnen doorgaan. Van voren lukt dat niet. Zo zonde die rimpels, want verder is een vijftiger zijn eigenlijk best leuk.

Ik ga uit met vriendinnen, geef etentjes bij mij thuis, hang graag rond in de Zara en ik sport veel. Maar van alle dingen die ik doe, vind ik borrelen verreweg de leukste bezigheid die er bestaat. Overigens hoeft een seksloze relatie als beide partners daar goed mee of zonder Als ze daar geen zin en behoefte aan heeft is daar niks mis mee.

Sexs is geen must in het leven. Dus wat is normaal of niet normaal bepaal je zelf. Behalve dan als ze een relatie heeft Als ze geen zin in seks heeft en ze heeft wel een relatie dan is er wel degelijk iets mis.

Als haar partner tenminste wèl seks wil. Als ze allebei neit willen is er inderdaad niks aan de hand. Wel heel jammer trouwens, wat een gemis Nee als ze allebij niet willen, maar tja, dan had hij die vraag niet gesteld! Een vrouw kan na de overgang ladt krijgen van een drogere vagina.

Sex is dan pijnlijk en de lust vergaat je dan ook wel Maar niet iedereen wil daar aan of durft dat te kopen. Als t niet vanzelf kan Ligt vaak toch gevoelig, hihi. Dat weet niet iedereen, bovendien durft niet iedereen aan te geven dat dat het probleem is als dat al zo is. Dus een goed antwoord. Gut als je 66 bent durf je toch wel naar de kruidvat voor glijmiddel. We leven niet in het stenen tijdperk Wat is erger geen goede sex?

Niet iedereen is daar zo vrij in, jammer genoeg. Iedereen koopt toch ook brood. En voor prostaatproblemen of erectieproblemen sta je ook meteen bij de dokter?

Geeft jou niet het gevoel dat je faalt als man. Fijn dat jij daar dan geen gene in kent. Nee maar iedereen kan het leren. En ja voor prostaat problemen zit ik gelijk bij de dokter. En ja voor erectie problemen ook. Nou, chapeau dan burgos. Hartstikke goed dat jij dat soort dingen meteen bespreekbaar maakt. Alleen maar goed, natuurlijk. Nu nog een beetje begrip en inlevingsvermogen voor de wat schuchterder medemens! Tsja,is dit normaal,is verrekte moeilijk om daar een antwoord op te geven,ik neem aan dat het over je vrouw gaat,En dan kan ik vragen hoe was de sex voor haar 50ste.

K,an natuurlijk best dat ze in een dipje zit, en inderdaad dan schiet de sex er op die leeftijd wel eens bij in.

sex 50 dokter sex

Amsterdam gangbang man zoekt man voor sex


Maar helemaal geen seks meer willen in een relatie, is natuurlijk iets anders. Na de overgang is voor sommige vrouwen de seks wat moeilijker. Nu zijn er ook vrouwen die juist na de overgang de seks beschrijven als "beter dan ooit", dus ik wil niet zeggen dat elke vrouw hier last van heeft, maar het komt zeker met enige regelmaat voor dat vrouwen fysiek minder opgewonden raken, en door het veel lagere oestrogeengehalte kan de vagina droog en snel geïrriteerd worden.

Een speciaal glijmiddel of eventueel een oestrogeenzalf van de huisarts kan daarbij helpen. Geen seks wíllen is echter iets anders. Dat kan ontstaan doordat seks pijnlijk is geworden, maar de vraag is dan of het verlangen naar seks nog wel hetzelfde is.

Ook dat kan afnemen onder invloed van hormonen, en natuurlijk ook door andere oorzaken. Wanneer zij echt helemaal geen zin meer heeft in seks, kan dat duiden op een onderliggende aandoening, van medische of psychische aard.

Bepaalde medicatie kan zorgen dat de zin in seks afneemt, en datzelfde geldt voor bijvoorbeeld een depressie of voor andere aandoeningen. Ik hoop dat je met je vrouw ook hierover spreekt, en dat jullie samen een oplossing kunnen zoeken. Als zij helemaal geen zin in seks meer ervaart, is het misschien goed om advies in te winnen bij de huisarts.

Eventueel kan die jullie doorverwijzen naar een psycholoog of seksuoloog. Wanneer er tenminste geen medische oorzaken blijken te zijn voor haar klachten. Het is echter lastig om in te schatten of zij haar gebrek aan seksdrive ook als een probleem beschouwt, of dat het vooral voor jou een probleem is. Wanneer zij het geen probleem vindt, is seksuologische hulpverlening natuurlijk nogal vergezocht.

Hopelijk zijn jullie hierin open tegenover elkaar, en is dit een probleem van jullie samen, niet van jou of van haar alleen. Ook als het zover zou komen dat jullie hiervoor specifieke hulp zouden inroepen, is het belangrijk om dat vast te houden: Je vrouw 'naar een hulpverlener sturen' - zoals iemand hier suggereerde - zal dan ook weinig uithalen: Als je puur op de statistieken afgaat is het niet normaal.

Los van de "overgang" die de hormoonhuishouding in de war gooit krijgen vrouwen van die leeftijd weer wat meer tijd voor zichzelf. Doordat meestal de kinderen wat ouder zijn en of het huis uitgaan hun carriere minder vergt zullen ze wat rustiger in hun lichaam zitten en meer energie overhebben voor sex. Dat is wel het moment dat hun partner daar ook die energie nog in wil en moet stoppen en ze niet uitgekeken zijn op elkaar.

Ik ken meerdere vrouwen die eigenlijk "pieken" op die leeftijd omdat ze al jong kinderen kregen een baan hadden etc etc.. Vroeger was je oud met 50 tegenwoordig is het vaker het begin van een wat vrijer leven.

Natuurlijk zijn er vrouwen die na haar 50ste geen of minder sex willen maar die zijn er ook van 20 30 of De seksuele behoefte verdwijnt niet met de ouderdom. Dus dit wijst op zekere problemen. Die kunnen van fysieke, psychische, of relationele aard zijn. Het beste is haar aan te raden om zich te vervoegen bij de huisarts. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Toen hebben we de halve avond berichtjes heen en weer zitten sturen. En de dag daarna weer. Na de hele avond weer geappt te hebben. En daarna was het zijn laatste dag. We zijn met de hele afdeling uit eten gegaan en na een hele hoop wijn en limoncello vroeg hij of ik nog een slaapmutsje ging halen. Alles geschoren Ik duw Lotte nog een nieuw papieren zakdoekje in haar handen. Hebben jullie dat ook, dat je na een avond drinken dan opeens waanzinnig honger krijgt?

Zou ze expres mij aan de beurt hebben laten komen dit keer, zodat ze haar verhaal kwijt kan in de rust van mijn huis? Ze weet dat Jesse vanavond met Wessel naar rpm is en dat mijn kinderen bij dit soort avonden naar boven vluchten.

Ik had niet voor niks de halve nacht daarvoor wakker gelegen en uren voor de klerenkast gestaan. Nachtmutsje Maar ik dacht toen nog steeds: Maar we zijn helemaal niet naar de hotelbar gegaan. We kwamen aan en hij liep meteen door naar de lift. Toen hij op het knopje drukte keek hij mij nog even aan, maar ik durfde niks te zeggen. In zijn hotelkamer stonden we te zoenen nog voor de deur dicht was gevallen. Ysmer zuigt hoorbaar haar adem in. De lichten gingen automatisch aan, maar het waren niet van die felle, onsympathieke hotellampen, weet je wel?

En de gordijnen waren al dicht. Ik weet nog dat ik dacht: Dan zou ik me zo goedkoop voelen. Terwijl dit van jou, met hem, in die hotelkamer voor een uur, echte líéfde was. Ik grijp mijn glas en neem twee slokken. Waar gaat dit verhaal heen? Gaat ze ons vertellen dat het hier om de ware gaat en dat ze Wessel voor deze man gaat verlaten? Nee, je hebt gelijk, Mar, natuurlijk was het geen liefde.

Het was alleen maar seks. Op- en afrollen Als ik mijn wijnglas nog harder vastgrijp, dan knapt het. Langzaam haal ik de vingers van mijn linkerhand een voor een los van het glas, totdat alleen mijn rechterhand het nonchalant omhoog houdt.

Lotte voelt zich vast waanzinnig schuldig. Is dat niet waarom ze in tranen uitbarstte? Aan de andere kant, Lotte huilt al als de tulpen in de tuin uitgebloeid zijn.

Ik wil sex, goede sex. Niet van dat één keer in de veertien dagen op- en afrollen dat Wessel en ik doen. Wij hebben al jaren van die belachelijk slechte sex. Sinds we kinderen hebben is het alleen maar bergafwaarts gegaan. Het is ook gedeeltelijk mijn schuld, misschien is het zelfs wel grotendeels mijn schuld. Want ik heb al die jaren eigenlijk Wessel steeds vaker weggeduwd, letterlijk en figuurlijk. Hij had in die beginjaren van de kinderen nog duidelijk meer puf dan ik, en dat snap ik ook wel, voor mannen is het toch anders.

Hij had geen last van lekkende borsten. Hij sliep gewoon overal doorheen. Marjolein steekt haar hand op. Ik had mezelf al die tijd zo vreselijk verstopt. En natuurlijk werden er avances naar me gemaakt, dat had ik van tevoren kunnen bedenken, ik bedoel, als je zoveel positieve energie uitstraalt! Maar achteraf dacht ik: Hoor ik Jesse al thuiskomen? Is dat het geknerp van zijn fietsband op het grind? Dan is hij wel erg vroeg thuis of misschien zijn wij al heel lang aan het praten.

Gauw pak ik Lottes hand. Ik denk aan Badkamerman. Lees het boek Vrouwen die Vreemdgaan van Wieke van Oordt. De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! Apenheul entreeticket 22,50 12, Vintage designer items op Rebelle. Was Getekend, Annie M. Lampjes dimmen, lekker bij elkaar kruipen. Geen kind te bekennen, je kan het altijd en overal doen De kinderen zijn uit huis, eindelijk tijd voor een potje onbezorgde sex. Je hoeft niet zachtjes te doen en ook niet bang te zijn dat er iemand binnenkomt.

Niemand die de pret bederft. Zit je met je man aan tafel en heb je opeens zin, dan schuif je gewoon alles aan de kant en doe je het op het vloerkleed.

We zijn veel te oud voor smoesjes Veinsde je vroeger nog weleens een plotseling opkomende migraine, nu zeg je gewoon dat je veel meer zin hebt in pyjama te netflixen. Hartstikke gezellig, dicht tegen elkaar aan en af en toe even zoenen. Zwanger raken kan niet meer Geen gedoe met condooms, de pil of uitrekenen waar je precies in je cyclus zit. Nooit meer ongesteld en al helemaal geen pms. We zijn van al dat gezeur af en kunnen vrijen wanneer we willen. We gooien de Kama Sutra het raam uit Als je geen twaalfjarige turnster bent, zijn de meeste standjes toch onmogelijk dus waarom zo ingewikkeld doen.

Een beetje variatie is natuurlijk hartstikke leuk, maar als het gepaard met een verrekte hamstring wordt het al een stuk minder opwindend.

sex 50 dokter sex