Call: Email:

Lik mijn lul voorwerpen in vagina


lik mijn lul voorwerpen in vagina

Prive contact sex groningen

Ik lik vanaf je fijne borsten omlaag naar je kutje.. Ik zie je kutvocht glinsteren aan je vinger die driftig op en neer pompt.. Ik steek mijn tong uit en ga ermee op en neer tussen je geile schaamlipjes, ik lik je vinger rond je gaatje Langzaam glijdt mijn tong iets verder naar beneden terwijl jij je heupen iets optilt..

Tussen je billen zie ik je sterretje , klein en strak maar o zo aanlokkelijk, jij verkrampt als ik mijn tong daar stop.. Ik duw mijn tong er stevig tegenaan en lik als een bezetene van je kut ,met je vinger, naar je aars en terug.. Ik hoor je kreunen en smeken en dat maakt mij nog geiler.. Ik trek je vinger uit je kutje en zet deze tegen je eigen anus aan..

Ik lik erom heen om hem natter te maken en stop twee vingers van mijzelf in je grotje.. Diep erin tot aan mijn hand. Ik voel hoe jij bij jezelf je vinger in je reet stopt, ik voel onze vingers elkaar raken van binnen, alsof er bijna niks tussen zit. Je ondersteunt je heupen in de lucht met een arm en elleboog, terwijl ik jou ook omhooghoudt tegen mijn mond en vinger aan.

In en uit glijden onze vingers, in je kont en in je kut, jij houdt het niet meer en smeekt om geneukt te worden.. Ik til je beide benen op en spreid ze tegen mijn borst aan, ik zie nu je open natte kut en breng mij lul in positie om jou helemaal van binnen op te vullen.

Krachtig stoot ik hem helemaal in een keer door tot diep in jou strakke natte poes, je voelt mijn eikel tegen je baarmoeder stoten.. Koortsachtig streel jij je klitje terwijl je mij recht aankijkt en bij iedere stoot zie ik je tieten schudden..

Ik wil meer, ben zo geil en hard. Je sterretje kan ik ook niet weerstaan, ik maak mijn vingers nat in je kutje en lik vervolgen ook nog mijn vingers af , je smaakt heerlijk, soepel glijdt een vinger voorbij je kringspier tot diep in je reet.

Ik zie je ster samentrekken rond mijn vinger en kan het niet nalaten er een tweede vinger bij te duwen , ik voel je even terugwijken, maar trek je aan je heupen weer helemaal over mijn lul en mijn twee vingers heen Jij wordt geiler en geiler Jij wordt geiler en geiler Jou vingers diep in mijn kont en je pik die steeds harder in mijn kutje ramt brengen mij heel snel tot een waanzinnig orgasme maar jij gaat door en door en door, gillend kom ik weer klaar en mijn kut overstroomt van de geile kutsappen.

Ik stop jou en leg je op je rug. Vervolgens ga ik boven op die geile pik van je zitten en laat me langzaam over jou heen zakken. Ik kreun van genot en begin zachtjes op je te rijden.. Snel voer ik het tempo op en voor dat je het weet neuk ik jou als een beest met een heel heftig orgasme als gevolg. Nu vindt je dat het jou beurt is en draait me weer op mijn knieën. Je likt alle geile sappen van mijn kutje en begint weer mijn sterretje te likken.

Je steekt er een vinger in en ik kronkel van genot, je steekt er twee vingers in en ik begin nog harder te kreunen, toen drie vingers. Op eens voel ik iets kouds tegen mijn kutje aan duwen en voor dat ik het weet heb jij een dikke vibrator in mijn geile kut geschoven.

Al snel beweeg je deze lekkere kunst pik hard in en uit mijn kut. Je haalt je drie vingers uit mijn kont en duwt die paarse dikke geile pik tegen mijn kont aan. Mijn kont begint tegen jou pik aan te rijden en voordat ik het weet zit jou heerlijke dikke pik opeens heel diep in mijn aars Je voelt zo strak om mijn lul heerlijk, ik voel mijn zaad koken in mijn ballen.

Als ik halverwege met mijn penis in je kont zit duw ik je iets naar voren en we blijven even zo stil zitten. Ik laat een hand onder je heupen naar je kutje glijden en voel hoe tussen je kutlipjes de vibrator nog een stukje in je steekt..

Ik voel rondom je geile natte kutopening en maak mijn vingers nat met je geil dat langs de vibrator uit je kutje wordt gestuwd. Even duw ik op je clitoris, gezwollen en roze..

Kk voel je spieren samentrekken rond mijn pik, je masseert mij van binnen uit, en ik zie je sterretje samentrekken rondom mijn geaderde stam, wat en geil gezicht! Ik grijp de vibrator weer vast en duw hem in een keer trillend diep in je warme geile grotje, helemaal erin, todat je lippen zich bijna sluiten om het uiteinde.

En terwijl jouw geile praat mij nog meer opwindt duw ik met een stoot ook mijn gehele lul voorbij je kringspier diep in je anus.. Ik voel de trillende vibratorkop tegen mijn eikel die diep in je achterste zit Je bent zo heerlijk gevuld nu in je kut en je kont Mijn hand verdwijnt tussen mijn benen en neemt de hard trillende vibrator van jou over zodat jij je beide handen over hebt.

Je pakt mijn heupen krachtig beet en hard trek je mij tegen je aan, zodat die dikke pik van jou tot aan je ballen in mijn geile kont stoot. Je zet een hard tempo in en ik gil het uit van genot. Helemaal vol zit ik en raak volledig in extase. Het ene orgasme na het andere krijg ik terwijl jij mij hard blijft neuken.

Mijn ene hand laat de vibrator zijn werk doen en mijn andere hand vangt iedere keer dat jou ballen tegen mijn kut aanslaat je ballen op. Ook jij kreunt het uit van genot. Mijn geile kutsappen stromen over jou pik en mijn handen. Gelukkig vindt jij het ook geil wanneer een vrouw zo nat kan worden. Jij stoot als een bezetenen en ik voel je pik dikker en dikker worden. En anders altijd nog "lang leven het glijmiddel". Als zij onderop ligt, en jij probeert je penis in haar vagina te krijgen, kan zij het beste zelf met haar handen je penis erin proberen te krijgen.

Als dat niet goed lukt moet ze haar bekken een beetje kantelen, dan heb je kans dat hij er zo in glijd. Marijke89 Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Marijke Als je met spuug het gebied rond haar vagina ook wat natter maakt dan glijdt het wat beter.

Werkt bij ons super. Fragezeichen Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Fragezeichen. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Flip! Misschien werkt zoeken wel.. En dan kan je dit vinden.. Soullar Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Soullar. Now you're a salt pillar, and all the deer are gonna lick ya. Uice Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Uice.

Zoek meer berichten van Trimm Trabb. Verken eens met een vinger hoe het er daar uitziet. Dan merk je dat aan de buikzijde een kleine verdikking zit waar hij niet zo heel makkelijk langskomt onder de verkeerde hoek.

Daar kun je rekening mee houden door, in missionarisstandje, je haar bekken iets te kantelen of er een plat kussen onder te leggen. Nona Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Nona. Voor de eerste keer ben ik voorstander van de vrouw bovenop Dan kan zij mooi zelf sturen etc Warsocket Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Warsocket.

Pruttelpot Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Pruttelpot. Gothic Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Gothic. Dat kussen werkte bij mij helemaal niet, het ging juist platliggend veel makkelijker. Het hangt helemaal af van je lichaamsbouw. Rustig aan, goed nat, fijn ontspannen, dus lekker warm onder het dekbed, en flink opgewonden, dan laat je de penis zelf zijn weg zoeken, door er langzaam tegen aan te duwen en te wiebelen.

Als beide partijen wat gaan duwen en wiebelen vindt je het makkelijkst de weg van de minste weerstand. Zoek meer berichten van netram. Een goede voorbereiding is het halve werk. Een tongzoen op de juiste plek zou voldoende moeten zijn Greetz. Zelfs zeerobben kunnen het, niet te druk om maken! Heikneuter Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Heikneuter. Zoek meer berichten van SisterOfMercy. Een gat is een gat en mijn lul heeft geen ogen. Mephisto Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Mephisto.

Myuki Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Myuki. Kitten Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kitten. Rustig doen, zorgen dat ze goed vochtig is, dan langzaam 'aankloppen', dus je penis voor haar vagina, er tegen aan, langzaam, beetje duwen, weer terug, er tegen aan, beetje duwen, weer terug. Na een tijdje ga je er een beetje in, ga dan niet door duwen, want dan spant ze haar spieren aan. Gewoon rustig door blijven gaan met aankloppen Op een gegeven moment is ze zo vochtig en 'open' dat je naar binnen kan.

Louel Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Louel. Gewoon met je vingers de lippen uit elkaar doen en hem er rustig in "schuiven". Janet Bekijk openbaar profiel Bezoek Janet's webpagina! Zoek meer berichten van Janet. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen.
lik mijn lul voorwerpen in vagina


Hoe kom je er bijvoorbeeld achter of je voor haar het juiste tempo neukt? Ik zou trouwens graag een neukcursus bij je volgen. Je lijkt me een geweldige instructrice! Zoals de laatste anoniem in z'n reactie zegt, je weet het zo goed te omschrijven dat het erg leerzaam is.

Wellicht een idee voor de getrouwde mannen, een sexcursus volgen bij jou. Nu heb ik prima sex met m'n vrouw, maar ook ik vraag me best regelmatig af of ik haar meer zou kunnen laten genieten. Als ik op zo'n manier m'n kennis zou kunnen vergroten, dan zou ik er voor gaan.

Ik heb het idee dat de Zondares ons allemaal wel wat kan leren. Ik zou er best voor betalen, als je zo'n service zou geven.

Ik denk dat ej een prima seksuologe zou zijn, misschien is dat wel leuk voor je. Dan kan je uitstromen als je ermee op wil houden, want sekstherapie is een vrij beroep. Ik had onder een stukje van je een paar vragen gesteld eerste reactie onder "van jong tot oud".

Ik hoop dat je tijd hebt om ze te beantwoorden, ik ben benieuwd naar jouw visie. Weer met die racistische opmerkingen! Mannen met een zwarte huidskleur zijn gemiddeld precies even groot als mannen met een lichte huidskleur!

Dit is je laatste waarschuwing, als dit nog een keer gebeurt ga ik naar het MDI. Ja, ja, ga jij maar lekker naar het "Meldpunt Discriminatie Internet" jankbal! Want je hebt een heel sterk juridisch punt hoor! In de percepsie van "Zondares" is de gemiddelde zwarte pik gewoon wat groter, so what? Het is haar beleving en daar mag je over schrijven! Zij zet zeker niet aan tot haat tegen "zwarten" in haar blog! En maak jij je bewering maar eens hard middels de verwijzing naar een wetenschappelijk onderzoek!

Of neuk jij ook zoveel met verschillende mannen en verschillende rassen als "Zondares" en ben jij daardoor soms ook ervaringsdeskundige? Je raakt niet uitgewoond. Ik heb er een stukje over geschreven, het heet "versleten kut. Je weet dat een condoom goed voor je is, als het strak zit. Het is te strak als de eikel zo hard word ingedrukt dat hij niet meer uitsteekt in de dikte.

Ik zal nog eens een stukje schrijven over het geven van seksles! Escort, ik zal zo je vraag opzoeken! Ik lees wel vaker bij DVP's dat de techniek van de mannen te wensen over laat. Nu wil ik ook graag wat bijleren, dus sluit me aan bij de eerdere posters. Mijn vrouw houdt niet van doggy-style. Als ze op haar knieen gaat zitten gaat haar kut openstaan en komt er lucht in.

Dat vindt ze niet prettig, en dan zijn we nog niet eens begonnen. Tijdens het neuken moet ik erg oppassen dat ik niet tever uit haar ga, want dan komt er weer lucht in en dat doet zeer. Is daar wat aan te doen? Ligt het aan onze fysiek, of onze techniek? Jij gaat echt om advies vragen aan een hoer? Wat denk je dat ze gaat adviseren, dat je moet bijbetalen ofzo!

Cedars, het ligt aan haar. Heeft ze moeilijke bevallingen gehad? Dan moet je misschien de dokter ernaar laten kijken. Als dat niet zo is, heeft ze heel erg slappe kutspieren, en moet ze eens wat gaan oefenen. De Escort, wat vind je zo herkenbaar aan deze tekst?

Ik ben erg benieuwd, hoeveel van deze tekst alleen voor de Zondares geldt. Oh wat een onzin weer. Als je wat wil leren over penissen en condooms, moet je naar het Sekswoordenboek, of naar een boekhandel voor een boek over seks. Wat jij vertelt, is niet geloofwaardig. Als je vragen hebt over seks, stel je die gewoon op de Sekspijler van het Viva-forum.

Daar krijg je tenminste echt antwoord. Laat me niet lachen. Daar kunnen ze niet eens goed advies geven over hoe je je schoon moet houden. Zelf kan ik er ook totaal niet mee neuken, vaak genoeg geprobeerd. Dus na een paar stoten is ie al weer helemaal slap en dat blijft ie dan ook. Zeg het meestal van te voren bij een nieuwe vriendin: Met condoom neuk ik gewoon niet, dus als je liever mèt doet, dan helaas geen sex: Maar ik snap niet dat het sommige mannen wel lukt?

We kunnen allebij nog veel leren zei ze. Veel succes en veiligheid toegewenst. Als vrouw vind ik dit nu gewoon een leuk stukje!

Maar wat heb je aan goed gereedschap als het niet goed wordt gebruikt Ik ben blij dat jullie er wat aan hebben. Een gemiddelde pik is 15 cm lang, en 13 cm rondom. De meeste zijn zo groot. Het hoeft maar een beetje korter of langer te zijn, en het valt al op.

Wow, dat vind ik groot voor "gemiddeld"! De mijne is 13 cm lang en 11 cm rondom. Valt dat onder "een beetje kleiner" of vind je dat gewoon problematisch? Nee, dat is echt niet te groot, ik heb weleens gemeten. Als je zo groot bent als je aangeeft, ben je wel wat kleiner dan gemiddeld. Dat is helemaal niet erg. Je moet gewoon een tight fit. Groter is leuker, dat wel. Je hebt echt geen idee, je gaat maar door met halve waarheden vertellen. Waarom probeer je de wereld net zo ziek te maken als je je eigen leven hebt gemaakt?

Wat doet grootte ertoe? Voor de vrouw maakt het niets uit, we zijn maar 8 cm diep, dus elke piemel is lang genoeg, en het doet er gewoon niet toe, want elke vagina kan elke penis opvangen! Wat een onzin vertel je! Elk condoom past om elke penis! Beste Zondares, Dankjewel voor je tips!

Mijn vriend is groot geschapen, en neuken was nooit leuk voor mij, maar met jouw tips gaat het nu veel lekkerder! Beste "Zondares", Dankjewel dat je deze tips geeft. Ik heb met mijn vriend ook problemen met knappende condooms. Ik ga je tips uitproberen, en ik zal je laten weten of het helpt, goed? Beste "Zondares" Je tips werken ook voor ons.

Echt heel erg bedankt, ik voel me nu veel veiliger! Mijn vriend is kort en dik, en een strakker condoom is voor ons ook heel goed bevallen. Wij probeerden telkens grotere, maar dat was echt een goeie tip Zondares!

Misschien heb je dit al gezien? Anoniem van 2 februari, dat heb ik vaak genoeg gezien. De mannen die dat hebben blijven maar naar de dokter en het ziekenhuis gaan, maar het enige wat helpt is besnijden. Als je die persoon kent, gewoon dat adviseren. Ik heb het al veel tevaak gezien, ik geloof niet meer dat dat goedkomt.

Als de grootte zo belangrijk is voor de dames, hoe kan het dan zijn dat er zoveel dames een relatie hebben met mannen met een gemiddelde penis? De natuur heeft vraag en aanbod tussen man en vrouw niet zo goed op elkaar afgestemd kennelijk.

Als de grootte zo belangrijk is voor de dames waarom hebben dan zoveel vrouwen een relatie met mannen met een gemiddelde penis? Anoniem van 2 februari. Besnijden is wel heel erg woest.

Heb dit zelf ook gehad. Wist niet eens dat het anders kon, totdat een erotische masseuse er iets van zei. Deze gaf aan dat het inderdaad kwam door te strakke voorhuid, maar dat je die kon trainen. Elke dag een stukje verder proberen naar achteren te halen. Wel zorgen dat hij daarbij niet scheurt. Maar inderdaad, binnen een paar maanden werkte de voorhuid zoals de natuur dat bedoelt heeft: Daarna ook geen last meer van smegma.

Kon het er nu immers heel gemakkelijk schoonmaken. Dat van dat er gedroogd uitzien en scheurtjes kwam bij mij omdat ik een hekel heb aan nadruppelen. Daarom trok ik er met het WC-papier aan i. Denk eigenlijk dat dit soort dingen ontstaan doordat men hier zo benepen denkt over seks met dank aan de hier heersende godsdiensten. Daardoor ga je niet zo snel met dit soort problemen naar je ouders gaat immers over geslachtsorgaan en dat is vies, nietwaar?

En zij hebben het er ook nooit over. En dus loop je vanaf je pubertijd tot in je volwassenheid met problemen die er niet eens zouden hoeven zijn. Beste Zondares, Dankjewel voor de sekstips, want ik en mijn vriend konden niet goed met elkaar naar bed. Je was de enige, ik ga je hele website doorlezen, hou nooit op met schrijven! Ik ben nu al de hele middag bezig met het lezen van je blog, erg interessant en leuk geschreven!

Vooral aan deze post heb ik erg veel. Ik ben zelf een jonge vrouw van 18 en heb een vriend van Hij is erg groot geschapen, heb hem laatst gemeten en hij zit op 21 cm. In het begin deed het erg veel pijn als we seks hadden, terwijl ik toch redelijk wat gewend was. Gelukkig doet het nu nauwelijks meer pijn, behalve als we ruw bezig zijn met doggy.

Heel erg bedankt voor deze tips! Het is trouwens niet geheel waar dat mannen die groot geschapen zijn vaak niet geweldig in bed zijn. Heb nog nooit zo genoten en heb toch al redelijk wat sekspartners gehad. Ik ga weer verder lezen en blijf je blog zeker volgen! Ik heb het volledige relaas alle onderwerpen dus met zeer veel belangstelling en vooral respect gelezen. Ik hoop wel dat de schrijfster de naam "zondares" ironisch heeft bedoeld.

Er is nimets zondigs aan, zij verleent diensten op seksueel terrein, en dat gaat verder dan het puur fysieke. Ja, zij verdient aan het voorzien in een menselijke behoefte, zoals ook psychiaters en psychologen en nog vele andere beroepsbeoefenaren dat doen. Mannen gaan naar een hoer en ik vind dat geen scheldwoord al klinkt prostituee deftiger omdat ze al is het kort, een menselijk intiem contact zoeken, aanvaard willen worden - en seksueel contact is de hoogste vorm van aanvaarding.

Voor een puur fysiek orgasme is de rechterhand weliswaar de goedkoopste oplossing maar die haalt hoogstens even de druk van de ketel, schenkt geen bevrediging. Ik heb ook een mini piemeltje Ik merk dat ik hiermee de grotere vrouwen niet mee kan bevredigen!

Als ze mij aftrekken verdwijnt mijn pikkie gewoon in hun handpalm, of ze vermorzelen alles in hun hand Nu deze afmetingen die gij gegeven hebt gelden voor volwassenen denk ik?

Nog 1 vraag groeit mijn penis nog of blijft die op deze lengte, van de lengte ben ik best content daar mag nog 1 a 2 cm bij voor mij ma ik hoop wel eerlijk gezegd dat hem nog een beetje dikker wordt: Hey zondares heb een vraagje ik heb vaak seks met me vriendin maar ik krijg het maar niet voormekaar om haar klaar te laten komen ze is nog vrij jong en onervaren en lijkt net of ze het tegenhoudt als het bijna gebeurt dat is voor mijn kant vrij frusterend en het is ook me eerste vriendin die dit blokkeert en tegenhoud wat kan ik het beste hieraan doen.

Interessante blog inclusief reacties. Zelf ben ik geschapen met een penis van 13 cm lang en 16 cm breed. Het kost me moeite om na de eerste keer met een vrouw haar weer in bed te krijgen. De gemiddelde penis is 13 cm, geen 15cm. In vele zogenaaamde studies werd aan de mannen gevraagd hun penis zelf te meten.

Zondares, de volgende keer dat je een man met een gemiddelde penis denkt te zien, meet hem op. Beste "Zondares" Mijn vriendin en ik zijn nu 10 maanden samen en hebben soms problemen met sex. Bijna altijd na het vrijen heeft zij pijn in haar vagina. We denken dat dit zou kunnen komen door mijn voormaat.

Met vriendelijke groet Anoniem. Beste Zondares, Hele fijne tips, ik heb ze een jaar geleden al gelezen, en dat heeft mijn seksleven heel veel verbeterd. Ik had altijd problemen met condooms, maar nu gaat het super! Ik heb ook aan andere verhalen veel gehad, waar je wat uitlegt over hoe je seks doet. Ik ben nu 24, en ik zat al eigenlijk sinds mijn 17 vast.

Met een felle stoot drong hij helemaal binnen en terwijl hij met een hand mijn armen vasthield werd ik geneukt. Ik kon geen kant op en voelde me als een sekspop, totaal overgeleverd, ik was geen mens maar een object, dat alleen dient om mannen te bevredigen.

Ik vond het zaaaaalig en kwam meerdere keren klaar voordat hij zijn zaad in mij schoot, wat nog een orgasme opleverde. Uiteraard meldde Marten zich donderdag weer. Wij hadden van de mooiste foto van mij een afdruk op linnen van 70 bij cm laten afdrukken en gaven die aan hem. We begonnen te vrijen,toen ik met mijn hand in zijn short ging en zijn ballen greep voelde ik iets vreemds en trok zijn boxer meteen uit. Hij had zijn hele zaakje geschoren! Het was zo gepiept. Hij pakte mijn hoofd, drukte zijn lul meedogenloos in mij keel en beweegt mijn hoofd heen en weer, de neiging tot kokhalzen weet ik ternauwernood te onderdrukken.

Terwijl ik twee vingers in mijn kut heb, spuit hij zijn lading in me. Ik probeer alles in te slikken, wat niet lukt. Na mijn orgasme schep ik de klodders van mijn mond en kin en at het alsnog op. Naai me maar in mijn kut, dan kan Marten ons filmn. Ik wordt op mijn rug gelegd met mijn enkels naast mijn hoofd , het touw wat mijn enkels bindt onder mijn hoofd, in mijn nek. Daar lig ik als een stuk neuk vlees. Zo moet ik blijven liggen als de mannen hun biertje drinken en naar me kijken.

Ik voel me zo vernederd, onderdanig, slaafs en geil, het kutvocht stroomt uit mijn schede over mijn anus en verder. De lens was een paar centimetr van mijn clitoris. Binnen enkele tellen kwam ik weer klaar, ik bleef komen toen J. Vinden jullie me een slet? De donderdag daarop was ik ongesteld en praatten we over koetjes en kalfjes, maar al snel zat ik naakt op mijn knieën om de heren te pijpen, deze keer lukte het me beide ladingen in te slikken. Marten beloofde de volgende week de Kamasutra mee te nemen om alle standjes uit te proberen.

De weken daarna werd ik in elke positie geneukt, waarbij we veel lol en bevrediging ondervonden. Ongeveer een half jaar later stelde J. Marten moet maar een condoom gebruiken. Marten dat hij voortaan een jasje moest gebruiken of een blowjob kon krijgen. Zijn lul was keihard, gelukkig had hij geleerd zijn tijd te nemen en deed dat ook. Kussend ging hij van mijn hals naar mijn borsten en tepels, kneep erin zoog eraan tot ik klaar kwam.

Via mijn navel ging hij naar mijn vulva, schaamlippen en clitoris, likte de ingang van mijn grotje. Dus ging ik op handen en kniën zitten, hij zoende mijn billen, haalde zijn tong enkele keren door mijn bilspleet, zijn tong likte mijn anus en gleed ermee naar binnen. Ik was bloed geil en vroeg hem me te nemen.

Op dat moment beleefde ik weer een hoogtepunt. Brutaal stak hij zijn ringvinger erbij. Eindelijk verving hij zijn vingers door zijn pik en nam me op zijn hondjes. Zijn eikel was amper voorbij mijn anus toen ik alweer kwam.

Met diepe trage stoten werd ik genaaid en voelde zijn sperma tot halverwege mijn dikke darm spuiten terwijl ik nogmaals kwam. Ik likte hem schoon en kreeg een tongzoen.

Na een drankje begonnen J. Dus werd ik nog eens getrakteerd op drie orgasmes. Hij had zker genoten van mijn vrijpartij met Marten, want volgens mij spoot hij zijn zaad rechtstreeks in mijn baarmoeder. Vijf maanden later was ik in verwachting en vertelde dit aan Marten door te zeggen dat mijn kutje geen verboden terrein meer voor hem was. Hij feliciteerde ons uitgebreid en haalde een envelop van Prenatal uit zijn binnenzak.

Ik gaf hem een dikke kus en vroeg of hij de laatste tijd nog iets leuks gedroomd had. Hij begreep direct wat ik bedoelde en knikte ja. Na een half uur pak ik een tweede fles en drink tot ik op knappen sta. Dan zak ik, staande op de plavuizen wat door mijn knieën en open mijn kut. J filmt terwijl Marten steeds dichterbij komt en ik probeer beetje bij beetje te plassen.

Marten gaat onder me liggen en ik pies over zijn kruis en wat in zijn mond, hij slikt het door. Ik zak op zijn gezicht en hij likt alle druppels van mij af. Als hij op staat ga ik in mijn eigen urine liggen. Marten zeikt over mijn buik, borsten en gezicht en gebruikt als pisbak kom ik klaar! Marten en ik gingen douchen. We maakten plannen om weer naar Gran Canaria te gaan en dat vertelde ik mijn zeven jaar jongere zusje Guus, 17 jr.
Pijpende negerin tgirl personals

  • Kut slet neuk er op los
  • 817
  • Als hij dan niet hard genoeg is, trek ik hem eruit terwijl ik het condoom op zijn plek hou.
  • Sex in hoorn kik sletjes
  • Kitten Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kitten. Their lives are meaningless!

Lekker geile meisjes neuken in de vrije natuur


Ik duwde mijn pik iets naar voren en zag haar lipjes uiteen gaan en de top van mijn eikel naar binnen glijden Ik moest mij inhouden om niet haar heupen te pakken en in een harde stoot heel mijn lul naar binnen te jagen, totdat mijn ballen tegen haar kont zouden slaan.. Langzaam bewoog ze kreunend haar kon naar achteren en ik zag mijn harde stam verdwijnen in haar natte grotje Jij die je enorme lul diep in me stoot, met als gevolg dat ik heftig begin te kreunen van genot… Ik voel je harde paal diep in en uit mijn steeds natter wordende kut gaan, je ballen zwaar van het zaad slaan steeds tegen mijn kont aan.

Met mijn hand masseer ik zachtjes je ballen terwijl je pik lekker blijft door stoten Je kreunt van genot. Ondertussen maak jij je vinger nat en duwt deze zachtjes tegen mijn kontje aan. Ik begin gewillig te draaien met mijn kont in de hoop dat je je vinger in mijn kontje steekt maar dat doe je niet Je houdt plotseling op met het heerlijk neuken van mijn natte kutje en gaat op je rug liggen.

Je harde pik staat prachtig en trots rechtop, Helemaal nat van mijn sappen. Ik pak je ballen weer en masseer ze, ook pak ik je hete pik en breng hem naar mijn mond. Met mijn tong lik ik zachtjes over je paarse eikel. Je zegt dat ik je moet pijpen en je hele pik in mijn mond moet nemen. Maar ik ga nog even lekker door met zachtjes te likken en te bijten in je eikel, mijn tong proeft al wat voorzaad uit je eikel komen, heerlijk. Dan zuig ik je hele pik in mijn mond en proef mijn eigen geile sappen.

Je duwt je pik diep in mijn keel en ik zuig er lekker aan net zolang totdat je bijna klaar komt want dat mag nog lang niet Ik voel je warme vochtige mond rond mijn harde lul.. Ik lik je tieten, je harde bollen met die stijve knoppen erop. Ik ben helemaal verzot op het zuigen en zachtjes bijten van je erecte tepel.. Er is niks geiler dan en masturberende vrouw naast me die ik ieder moment kan pakken.. Ik lik vanaf je fijne borsten omlaag naar je kutje.. Ik zie je kutvocht glinsteren aan je vinger die driftig op en neer pompt..

Ik steek mijn tong uit en ga ermee op en neer tussen je geile schaamlipjes, ik lik je vinger rond je gaatje Langzaam glijdt mijn tong iets verder naar beneden terwijl jij je heupen iets optilt.. Tussen je billen zie ik je sterretje , klein en strak maar o zo aanlokkelijk, jij verkrampt als ik mijn tong daar stop.. Ik duw mijn tong er stevig tegenaan en lik als een bezetene van je kut ,met je vinger, naar je aars en terug..

Ik hoor je kreunen en smeken en dat maakt mij nog geiler.. Ik trek je vinger uit je kutje en zet deze tegen je eigen anus aan.. Ik lik erom heen om hem natter te maken en stop twee vingers van mijzelf in je grotje.. Diep erin tot aan mijn hand. Ik voel hoe jij bij jezelf je vinger in je reet stopt, ik voel onze vingers elkaar raken van binnen, alsof er bijna niks tussen zit.

Je ondersteunt je heupen in de lucht met een arm en elleboog, terwijl ik jou ook omhooghoudt tegen mijn mond en vinger aan.

In en uit glijden onze vingers, in je kont en in je kut, jij houdt het niet meer en smeekt om geneukt te worden.. Ik til je beide benen op en spreid ze tegen mijn borst aan, ik zie nu je open natte kut en breng mij lul in positie om jou helemaal van binnen op te vullen. Krachtig stoot ik hem helemaal in een keer door tot diep in jou strakke natte poes, je voelt mijn eikel tegen je baarmoeder stoten..

Zoek meer berichten van netram. Een goede voorbereiding is het halve werk. Een tongzoen op de juiste plek zou voldoende moeten zijn Greetz. Zelfs zeerobben kunnen het, niet te druk om maken! Heikneuter Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Heikneuter. Zoek meer berichten van SisterOfMercy.

Een gat is een gat en mijn lul heeft geen ogen. Mephisto Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Mephisto. Myuki Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Myuki. Kitten Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kitten. Rustig doen, zorgen dat ze goed vochtig is, dan langzaam 'aankloppen', dus je penis voor haar vagina, er tegen aan, langzaam, beetje duwen, weer terug, er tegen aan, beetje duwen, weer terug.

Na een tijdje ga je er een beetje in, ga dan niet door duwen, want dan spant ze haar spieren aan. Gewoon rustig door blijven gaan met aankloppen Op een gegeven moment is ze zo vochtig en 'open' dat je naar binnen kan.

Louel Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Louel. Gewoon met je vingers de lippen uit elkaar doen en hem er rustig in "schuiven". Janet Bekijk openbaar profiel Bezoek Janet's webpagina! Zoek meer berichten van Janet. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren.

Zoek in deze topic. Bezoek Until My End's webpagina! Zoek meer berichten van Marijke Zoek meer berichten van Fragezeichen. Zoek meer berichten van CrazY G. Zoek meer berichten van Flip! Hij had alweer een erectie, dus ging ik op hem zitten, liet me over zijn penis zakken en leunde achterover zodat hij zijn pik in mijn kut kon zien verdwijnen, waar J.

Toen ik voelde dat hij zijn sperma in mij dumpte bereikte ik ook een hoogtepunt. Met tong en mond likte en zoog ik het zaad van zijn lul en sabbelde aan zijn ballen, waarbij ik een haartje in mijn keel kreeg en even moest hoesten.

Na nog een biertje vertrok Marten en J. Met een felle stoot drong hij helemaal binnen en terwijl hij met een hand mijn armen vasthield werd ik geneukt. Ik kon geen kant op en voelde me als een sekspop, totaal overgeleverd, ik was geen mens maar een object, dat alleen dient om mannen te bevredigen. Ik vond het zaaaaalig en kwam meerdere keren klaar voordat hij zijn zaad in mij schoot, wat nog een orgasme opleverde. Uiteraard meldde Marten zich donderdag weer.

Wij hadden van de mooiste foto van mij een afdruk op linnen van 70 bij cm laten afdrukken en gaven die aan hem. We begonnen te vrijen,toen ik met mijn hand in zijn short ging en zijn ballen greep voelde ik iets vreemds en trok zijn boxer meteen uit. Hij had zijn hele zaakje geschoren! Het was zo gepiept.

Hij pakte mijn hoofd, drukte zijn lul meedogenloos in mij keel en beweegt mijn hoofd heen en weer, de neiging tot kokhalzen weet ik ternauwernood te onderdrukken. Terwijl ik twee vingers in mijn kut heb, spuit hij zijn lading in me.

Ik probeer alles in te slikken, wat niet lukt. Na mijn orgasme schep ik de klodders van mijn mond en kin en at het alsnog op. Naai me maar in mijn kut, dan kan Marten ons filmn. Ik wordt op mijn rug gelegd met mijn enkels naast mijn hoofd , het touw wat mijn enkels bindt onder mijn hoofd, in mijn nek.

Daar lig ik als een stuk neuk vlees. Zo moet ik blijven liggen als de mannen hun biertje drinken en naar me kijken. Ik voel me zo vernederd, onderdanig, slaafs en geil, het kutvocht stroomt uit mijn schede over mijn anus en verder.

De lens was een paar centimetr van mijn clitoris. Binnen enkele tellen kwam ik weer klaar, ik bleef komen toen J.

Vinden jullie me een slet? De donderdag daarop was ik ongesteld en praatten we over koetjes en kalfjes, maar al snel zat ik naakt op mijn knieën om de heren te pijpen, deze keer lukte het me beide ladingen in te slikken. Marten beloofde de volgende week de Kamasutra mee te nemen om alle standjes uit te proberen. De weken daarna werd ik in elke positie geneukt, waarbij we veel lol en bevrediging ondervonden. Ongeveer een half jaar later stelde J.

Marten moet maar een condoom gebruiken. Marten dat hij voortaan een jasje moest gebruiken of een blowjob kon krijgen. Zijn lul was keihard, gelukkig had hij geleerd zijn tijd te nemen en deed dat ook.

Kussend ging hij van mijn hals naar mijn borsten en tepels, kneep erin zoog eraan tot ik klaar kwam. Via mijn navel ging hij naar mijn vulva, schaamlippen en clitoris, likte de ingang van mijn grotje.

Dus ging ik op handen en kniën zitten, hij zoende mijn billen, haalde zijn tong enkele keren door mijn bilspleet, zijn tong likte mijn anus en gleed ermee naar binnen. Ik was bloed geil en vroeg hem me te nemen.