Call: Email:

Kutje schuren spuitende homo lullen


kutje schuren spuitende homo lullen

Ik vroeg aan mijn man waarom ik dan naar Henk moest bellen, dat kon hij immers zelf toch ook wel doen. Maar nee, mijn man wilde mij zien neuken met Henk en Henk moest dan denken dat mijn man niet thuis zou zijn, hij zou dan stiekem gluren vanuit de logeerkamer hoe ik met Henk bezig zou zijn. Ik vond het een vreemd plan, maar aangezien mijn kutje wel verlangde naar die paal ging ik met zijn plannetje akkoord.

Ik belde Henk om te vragen of hij langs wilde komen en binnen een kwartier stond hij al voor de deur. Hij keek even verbaasd toen ik hem vertelde dat ik alleen was en dat ik gewoon zin had om weer even lekker door hem geneukt te willen worden. Nou, Henk had daar weinig problemen mee en dat liet hij merken ook, binnen een paar tellen lag ik op de bank en schoof hij mijn rokje omhoog, om zijn hoofd tussen mijn benen te begraven.

Ik kreeg de befbeurt van mijn leven en kwam gelijk al een paar keer overheerlijk klaar op zijn geile tong. Maar nu wilde ik meer ook en toen Henk gestopt was met die heerlijke tong behandeling opende ik zo snel mogelijk zijn broek, smachtend naar die flinke jongen die daar verstopt zat. Zijn grote lul floepte gewoon uit zijn broek en daar zag ik dat prachtige apparaat weer voor mijn ogen, wat was dat toch een heerlijk mooie lul, ik opende mijn mond en begon hem langzaam te pijpen.

Al snel waren we geheel naakt en vanuit mijn ooghoek zag ik dat mijn man nu inderdaad stond te gluren door een kier in de iets openstaande deur en dat wond me eigenlijk best wel op. Misschien dat ik daarom nog fanatieker aan die paal begon te zuigen en voor zover mijn kutje al niet nat was door die fijne tong behandeling van Henk, was die nu zeer zeker nog natter aan het worden. Henk stond nu recht voor me en hij neukte me gewoon in mijn mond, het sopte gewoon en ik zat met mijn geile spleet ook behoorlijk op de bank te soppen.

Nu vond ik het eigenlijk wel tijd om die grote paal weer in mijn kutje te krijgen en ik stopte dan ook met mijn zuigwerk, Henk begreep gelijk wat de bedoeling was en hij legde mij languit op de bank. En toen liet hij zijn paal weer langzaam in mij oh zo geile kutje verdwijnen, beetje voor beetje gleed die heerlijke lul bij mij naar binnen.

Ik wierp nog snel even een blik op de kier in de deur, waar mijn man zich ongetwijfeld stond af te rukken op zijn geile vrouwtje die hier nu heerlijk geneukt zou gaan worden. Maar toen duwde Henk zijn lul in een keer tot aan de wortel in mijn spleet en dat veroorzaakte gelijk weer een orgasme bij mij.

Ik was nu voor de volle honderd procent van Henk en ik wilde op dat moment ook niets anders dan die geile lul van Henk. Henk neukte me nu nog lekkerder dan de eerste keer, hij stootte afwisselend, dan weer hard en diep en dan weer langzaam, maar heerlijk geil. Henk begon het tempo weer op te voeren en ik begreep dat hij nu elk moment klaar zou gaan komen. Hij pakte me nog even bij mijn heupen en tilde me ietsjes op, nu kwam hij echt diep in mijn kutje. En op het moment dat ik mijn zoveelste orgasme beleefde trok Henk zijn lul snel uit mijn kutje en weer spoot hij een abnormaal flinke lading zaad over mijn naakte lichaam heen.

Vol bewondering keek ik naar al het sperma wat hij weer over mijn borsten, buik en kutje had gespoten, ik genoot er van.

Ik zag nu ook dat de kier waardoor mijn man had staan gluren verdwenen was, hij had denk ik de deur zachtjes gesloten omdat hij misschien ook wel bang was dat Henk hem had kunnen horen als hij te luidruchtig klaar zou komen.

Ik stond op en liep naar de keuken voor een keukenrol terwijl het zaad van Henk langzaam langs mijn lichaam liep. Nadat ik weer geheel zaadvrij was hebben Henk en ik nog even op de bank gezeten en wat gedronken, daarna nam Henk weer afscheid en ik was benieuwd naar mijn man.

Ik liep dan ook gelijk naar de slaapkamer waar mijn man naakt op bed lag, spelend met zijn lul die uiteraard wel een stuk kleiner was als die van Henk.

Manlief had ook genoten en hij had zich inderdaad af staan trekken toen hij mij zo geil bezig had gezien met Henk. Hij was nog steeds behoorlijk geil en het duurde dan ook niet lang of ik kreeg dan ook nog eens een beurt van mijn man. Terwijl hij mij aan het neuken was moest ik hem precies vertellen hoe ik het neuken met Henk had gevonden, dat wond hem behoorlijk op en mij om eerlijk te zijn ook weer.

Zo kreeg ik bij mijn man een beter orgasme dan ik de laatste jaren bij hem had beleefd, mijn man kwam ook veel sneller klaar als normaal en zeker als je beseft dat hij die avond al een keer zijn zak leeg had gespoten. Het was wel lekker om nu het warme zaad in mijn kutje te voelen want daar was Henk niet aan begonnen en misschien wel logisch ook.

Mijn man was wel ontzettend geil geworden van deze avond want nadat hij mijn kutje had vol gespoten likte hij mij nog eens heerlijk schoon ook. Ik had dit nog nooit meegemaakt van hem, maar het was wel weer een aparte belevenis en het bezorgde mij mijn zoveelste orgasme die avond. Uitgeput zijn wij daarna in slaap gevallen en ik heb die nacht geslapen als een roos. De volgende ochtend hebben we geen woord meer gesproken over de gebeurtenissen van de avond daarvoor en ook de dagen die daarop volgde werd er niet meer over Henk gesproken.

Maar een kleine maand later tijdens het neuken begon mijn man weer opeens over Henk te praten. Hij vertelde mij dat het hem zo ontzettend had opgewonden en vroeg mij steeds weer hoe ik het had ervaren.

Ik kon niet anders dan hem een eerlijk antwoord geven en vertelde hem dan ook eerlijk dat ik er erg van had genoten en dat Henk heerlijk kon neuken. Dit was waarschijnlijk aanleiding genoeg voor mijn man om enkele dagen later weer met een nieuw plan te komen.

Nu had hij bedacht dat ik naar Henk zijn huis moest gaan en dat ik me daar door Henk moest laten neuken, maar ik moest mijn kutje nu door hem vol laten spuiten. Als hij dat dan had gedaan moest ik naar huis komen en dan moest ik mijn man mijn vol gespoten kutje laten zien.

Maar het idee om dan met een volgespoten kut naar huis te gaan zodat manlief er nog eens van kon genieten dat stond mij niet zo aan. Maar mijn man weet echt niet van ophouden en bleef er maar over doorgaan, dus uiteindelijk stemde ik toe om naar Henk te gaan en me daar door hem vol te laten spuiten.

Die vrijdagavond belde ik Henk dan ook op om te vragen of ik even bij hem langs mocht komen, ik kreeg zijn adres en verliet ons huis in een zeer kort rokje, ik zag er echt geil uit. Mijn man wenste me nog een geile avond en hoopte dat ik weer snel terug zou zijn met mijn vol gespoten kutje.

Toch wel behoorlijk nerveus reed ik naar Henk toe en daar aangekomen twijfelde ik zelfs nog even of ik dit echt wel zou gaan doen.

Maar uiteindelijk overwon mijn eigen geilheid het toch van mijn verstand en belde ik aan. Henk liet me binnen en hij bood me gelijk wat te drinken aan, hij had wat kaarsen aan gestoken en het leek wel alsof hij wist dat ik hier kwam voor een flinke neukbeurt. Henk deed nu dingen die hij bij mij thuis nog niet had gedaan, hij likte en kuste me over mijn hele lichaam.

Overal kwam hij met zijn tong en ik werd geiler en geiler van deze man. Nu kwam Henk weer op mij liggen en ik opende mijn kutje zo ver mogelijk voor die superlul van hem, ik had er echt zin in. Hij neukte me nu ook veel harder en dieper dan de vorige keren en ik kreeg bijna een orgasme per minuut of misschien wel meer.

Henk neukte mij vol passie en hij kreunde het uit, ik voelde zijn dikke grote lul gewoon in mijn kutje kloppen. Ik merkte aan de manier van neuken dat Henk nu ook elk moment klaar zou gaan komen en hij wist nog niet dat hij in mijn kutje klaar mocht komen. Dus net op het moment dat ik merkte dat hij zou gaan spuiten schreeuwde ik dat hij mijn kutje vol moest spuiten. Want gelijk voelde ik de warme stralen zaad diep in mijn kutje gespoten worden, het leek wel of er geen einde aan kwam, golven sperma werden in mijn warme en nu zeker natte spleetje geloosd door deze heerlijk geile man.

Echt hij spoot zoveel zaad dat ik het onmogelijk allemaal in mijn kutje kon houden, het sijpelde dan ook aan alle kanten weer uit mijn spleetje langs zijn lange dikke en vooral harde lul naar buiten. Ik lag zo lekker klaar te komen voor de zoveelste keer en ik bleef de stromen sperma gewillig ontvangen van deze zalige neukstaaf. Henk bleef nog even roerloos op mij liggen met zijn nog steeds harde paal in mijn spleet, om even daarna langzaam zijn lul uit mijn afgeneukte kutje te laten glijden.

Ik zag de slierten sperma nog aan zijn lul hangen en nu liep Henk naar de keuken voor een keukenrol om de resten sperma te verwijderen. Alleen toen Henk met de keukenrol terug kwam had ik snel mijn slipje aan gedaan en was ik druk bezig om de rest van mijn kledingstukken weer aan te trekken. Hij keek mij verbaasd aan en ik legde hem uit dat ik snel naar huis moest en daar even wilde douchen voordat mijn man thuis kwam, die wist zogenaamd van niets. Even later was ik aangekleed, gaf Henk nog een kus en bedankte hem voor de heerlijke beurt en liep ik richting mijn auto, ik voelde het zaad van Henk mijn slipje vullen.

Al met al was ik toch ruim anderhalf uur van huis geweest toen ik weer binnen stapte met mijn sperma lekkende kutje. Mijn man keek mij verrukt aan en vroeg gelijk of het allemaal volgens plan was verlopen. Toen ik bevestigend ja knikte stond hij gelijk op van de bank en liep hij op mij af. Hij schoof mijn rokje omhoog en voelde het kruis van mijn sperma doorweekte slipje, ik zag aan zijn ogen dat hij hier ontzettend geil van werd.

Nu liet hij zijn hand in mijn slipje glijden en ik voelde dat hij een paar vingers in mijn spermakutje stopte, ik moet zeggen dat het mij weer erg geil maakte. Maar mijn man wilde nog verder gaan, hij vroeg mij om voorover te bukken en met mijn handen op de tafel te leunen. Ik deed wat hij ij vroeg en terwijl hij achter mij stond trok hij mijn slipje langzaam naar beneden, het maakte hem nog geiler toen hij het zaad van Henk nog uit mijn kutje zag sijpelen.

Het maakte hem zelfs zo geil dat ik gewoon zin kreeg om weer geneukt te worden en ik moedigde hem dan ook aan om mij nu te neuken in mijn vol gespoten kutje. Niet alleen ik maar ook hij kreeg er een kick van en je hoorde het gesop van zijn lul, mijn kutje en het zaad van Henk.

Ik ging echt uit mijn bol en terwijl hij mijn volgespoten kut stond te neuken kreeg ik een vreselijk spuitend orgasme, mijn kutvocht kletterde op de vloer en dat kon mijn man er net niet meer bij hebben.

Hij kwam klaar zoals hij nog nooit eerder had gedaan, ik voelde die avond een tweede lading sperma in mijn kutje gespoten worden. Hij bleef gewoon maar door pompen in mijn kutje en maakte geile opmerkingen over mijn spuitkutje en spermakutje. Het maakte mij nu allemaal niets meer uit en ik liet mijn kutje nog eens flink spuitend klaar komen terwijl zijn pik er nog in zat.

Toen hij uiteindelijk zijn lul hellemaal had leeg gespoten in mijn kutje en hem er uit trok leek het wel alsof ik sperma stond te plassen. Een andere vriend en mij wrijven hanen 2: Hete teef heeft twee pikken neuken haar Gay wrijven hanen met kleren aan en cum Dois caras quentes masturbam juntos-Two Tienerjongens frotting hun enorme lullen Gay porn jongens haken en hanen elkaar te Dit frottage clip krijgt me keihard Hot gay hunks wrijven geschoren lullen samen Wrijven hun lullen elkaar en hot kiss gay Give Me Pink Twee rondborstige meiden wrijven Hot gay sex Zuigen elkaar, hun sperma-geweren Twee zwarte lullen wrijven -Twee zwarte Zwarte homo's met doffers wrijven elkaar Jonge jacking hun lullen - Teen jongens Oudere Russische wrijven de sticks - Oudere Esfregando als Rolas com o Gordinho - wrijven Sommige masterbation en frotting grote lullen Pissing lullen wrijven elkaar en hete gay Frotting lullen boven vrouw Wrijven mijn pik met een enorme lul!

Twee amateur meisjes masturberen samen in Kleine pik frenulum wrijven en cum Mij en afrukken maatje onze grote lullen Pussyrubbing lezzies frottage voorspel Snelle rode spijker voet pik wrijven Penissen wreef elkaar na het klaarkomen Laat me wrijf mijn zijden slipje tegen je Maron - Schoolmeisje's kut heeft wrijven Sena - Schoolmeisje's kut heeft wrijven Dicks tegen elkaar te wrijven gay porn interraciale Non-seks met penetratie met een maagd Jonge lesbiennes wrijven Pussys samen Lucious lesbiennes wrijven hun kutjes samen Twee Rondborstige meisjes wrijven hun kutjes Lesbiennes bult elkaar en wrijf tieten samen Verbazingwekkende tepels elkaar wrijven Mager amateurs wrijven kutjes samen Lesbisch paar wrijven hun borsten samen Lesbische Wrijven Natte Pussy Samen Footjob, wrijf ik haar voet op mijn pik Karion Horie - Schoolmeisje's kut heeft Hete milf wrijft twee lullen tegen elkaar Meisje wrijft haar grote tieten Together 0: Verbazingwekkende twinks zuigen elkaar, Twee hanen elkaar te wrijven gay pornofilms Gratis porno gekleed homo lullen tegen elkaar Binken wrijven twee lullen samen gay porn Rechte jongens tegen elkaar te wrijven er Wrijf onze lullen elkaar en kus ons Uniform Wrijf onze hanen samen masturberen met Wrijf onze hanen samen masturberen met vrienden Hetero mannen hun pikken tegen elkaar te Mexicaanse gay twink porn lullen tegen elkaar

..

Heerlijke borsten oude sex vrouwen

Daar lag ik dan met mijn benen wijd, bloedgeil en smachtend naar een orgasme. Ik keek hem met grote ogen aan en vroeg wat hier nu weer de bedoeling van was, ik dacht even dat hij kwaad was geworden, misschien was ik niet te enthousiast in het verhaaltje mee gegaan, ik wist het ook niet meer.

Maar volgens hem was er niets aan de hand en zouden we later weer verder neuken maar hij had opeens een grandioos idee en ik zou het ook fantastisch vinden. Binnen een paar tellen had hij zijn kleren alweer aan getrokken en ik besloot om ook maar weer uit het bed te gaan.

Ik zag er weinig nut in om mijzelf weer helemaal aan te kleden dus ik trok gewoon mijn nachtpon aan en liep even later de woonkamer in waar mijn man op de bank zat te wachten, hij had een biertje gepakt en voor mij een wijntje ingeschonken.

Ik nam plaats op een stoel en keek hem nog steeds verbaasd aan en toen ik hem vroeg wat nu eigenlijk de bedoeling was van dit alles stak hij van wal.

Hij legde mij uit dat hij al een tijdje bezig was om een andere man er bij te regelen en dat hij iemand had gevonden die discreet was en het leek hem een ontzettend geil idee als ik me door die man zou laten neuken.

Uiteraard zag ik niets in zijn idiote plannetje, maar hij was er van overtuigd dat ik deze man wel ontzettend leuk en aardig zou vinden en dat ik het toch maar moest proberen.

Het ja, nee spelletje was nu begonnen en uiteindelijk voegde hij er aan toe dat ik de man toch eerst eens zou kunnen ontmoeten en als ik het dan echt niet zou willen dan hoefde het ook niet. Daar kon ik wel mee akkoord gaan en ik stemde dan ook toe om de bewuste man dan wel eens te willen ontmoeten maar dat ik het niet als een verplichting zag om met hem het bed in te duiken.

Ik verwachtte dat hiermee dit gesprek dan wel ten einde was gekomen en dat we nu weer terug naar bed zouden gaan om af te maken waar we mee begonnen waren, want ik had nog steeds de behoefte om even lekker klaar te komen, maar dat had ik dus even verkeerd ingeschat. Sterker nog mijn man besloot dat ik dan maar gelijk even kennis moest maken met die bewuste man die hij had geregeld.

En voor dat ik iets kon zeggen pakte hij de telefoon en belde de voor mij nog steeds mysterieuze man en vroeg hem of hij tijd had om nog even langs te komen voor een biertje. Ik was behoorlijk kwaad en had me al voor genomen dat ik dit belachelijke idee van hem snel de grond in zou boren, maar om de goede vrede te bewaren hield ik mijn mond maar wijselijk dicht. Een kwartiertje later ging de deurbel en mijn man opende de deur voor de voor mij nog steeds grote onbekende.

Mijn man mompelde nog wat tegen onze gast in de gang en even later kwamen ze de woonkamer binnen gelopen. Ik moet eerlijk zijn, deze man zag er inderdaad goed uit, een mooi stevig lichaam, gespierd en een knappe kop ook nog eens, dat viel me alweer mee. Hij stelde zich netjes voor als Henk en nam plaats op de stoel waar ik zojuist nog had gezeten, ik was namelijk snel naar de bank verplaatst want dat zat toch wel wat comfortabeler.

Mijn man pakte wat te drinken voor Henk en zichzelf en vulde mijn wijnglas ook maar weer opnieuw. Ik keek naar de klok en zag dat het al bijna middernacht was en vroeg aan Henk of hij toch niet wakker was gebeld door mijn man. Het bleek dat hij over het algemeen vrij laat naar bed ging en hij woonde ook nog eens in dezelfde wijk als ons, vandaar dat hij al zo snel bij ons aan de deur stond dus. Het was eigenlijk best wel gezellig, we kletsen over van alles en nog wat, maar geen woord over sex en ik kon merken dat dit niet echt de bedoeling was van mijn man, hij ging steeds drukker doen en op een gegeven moment besloot hij de televisie aan te zetten.

Nu wist mijn man natuurlijk precies waar ik geil van zou worden en de slimmerik had dan dus exact de juiste film in de dvd speler gedaan. Maar manlief dacht daar heel anders over, want nog geen paar tellen later stelde hij aan Henk voor om bij ons op de bank te komen zitten.

Ik bleef recht voor me uit kijken naar het beeldscherm en dat veroorzaakte alleen maar dat ik steeds geiler en geiler werd. Toen mijn man ook nog eens mijn nachtpon een beetje opzij schoof en met zijn hand tussen mijn benen begon te wrijven was het hek van de dam. Hij kuste me en gelijktijdig schoof hij mijn nachtpon voor het grootste gedeelte van mijn bovenlijf, Henk had gelijk een mooi zicht op mijn stevige borsten. Maar mijn man ging verder en opende nu mijn nachtpon helemaal en daar zat ik dan met mijn natte pas geschoren kutje en bloedgeil tussen twee geile kerels in.

Nu vond mijn man dat ik ook maar in actie moest komen en aangezien ik toch al aan voelde komen dat ik voor de bijl ging, opende ik de broek van mijn man en haalde ik zijn keiharde lul tevoorschijn en begon hem heerlijk te pijpen. Mijn man genoot en ik hoorde dat Henk druk bezig was om zijn broek te openen, waarschijnlijk zat hij ook met een behoorlijk stijve pik. Terwijl ik zo heerlijk aan die geile lul van mijn man aan het zuigen was werd mijn nachtpon nu geheel van mijn lichaam verwijderd en lag ik nu half schuin, naakt op de bank die heerlijk geile paal af te zuigen.

Opeens duwde mijn man mijn hoofd weg en vroeg mij om even aan onze gast te denken, ik wilde het eigenlijk niet maar aangezien ik zo geil was kon ik niet anders dan mijn hoofd richting Henk te draaien. En toen zag ik pas de omvang van zijn lul, wat een apparaat had die man zeg. Je hoort wel eens verhaaltjes van grote lullen, nou Henk had er echt een, ik schatte zijn paal op minstens 25 centimeter en een behoorlijk omtrek, ik was verkocht en ik moest die lul in mijn kutje voelen.

Ik pakte die enorme lul in mijn handen en nam de eikel zachtjes tussen mijn lippen om langzaam met mijn mond zover mogelijk over die stam heen te zakken. Het was gewoon onmogelijk om die hele lul in het geheel naar binnen te happen, ik kan wel wat aan met pijpwerk, maar deze paal was gewoon te groot. Henk hield mijn hoofd vast tijdens mijn liefdevolle pijpbeurt en ik merkte dat hij duidelijk aan het genieten was en ik genoot al net zo hard.

Ik was nu in een roes van geilheid en ik was compleet de aandacht voor mijn eigen man verloren realiseerde ik me opeens. Maar mijn man genoot van mijn genot bleek al snel want hij was van de bank af gegaan en in de stoel tegenover ons gaan zitten. Hij trok langzaam aan zijn lul terwijl hij zat te kijken hoe zijn geile vrouwtje aan die vreemde pik aan het zuigen was. Ik kneedde die heerlijke ballen van Henk en bekommerde me verder niet meer om mijn man, hij wilde zo graag dat ik met een ander zou neuken, nou hij kon er heel snel getuige van zijn, want ik moest die knots gewoon in mijn geile kutje voelen, en snel ook.

Blijkbaar dacht Henk hetzelfde want nog geen paar tellen later duwde hij mijn hoofd zachtjes weg en hij liet mij gaan zitten op de bank, hij knielde tussen mijn benen en ik zag hoe hij zijn enorme lul richting mijn zeiknatte kutje bewoog. Zachtjes duwde de eikel tegen mijn spleetje aan en die opende zich maar al te gewillig voor deze vleesboom, het was een genot om die heerlijke lul in mijn kutje te zien en te voelen schuiven. Toen hij hem helemaal tot aan de wortel naar binnen had geschoven begon hij mij te neuken, eerst langzaam en het tempo voerde hij steeds verder op, dit was heerlijk.

Ik kwam enkele malen achter elkaar tot een geweldig orgasme en ik kon aan Henk merken dat hij het ook niet lang meer op kon houden. Ik keek even naar mijn man en die zat als een wilde op de stoel aan zijn lul te trekken, kijkend naar zijn vrouwtje die hier vlak voor zijn ogen de beurt van haar leven kreeg. Henk versnelde nu zijn stoten en aan de geluiden die hij produceerde maakte ik op dat hij nu elk moment klaar kon gaan komen. Nou dat klopte aardig, want hij stootte nog een paar keer krachtig en diep in mijn kutje en toen trok hij zijn paal er uit.

Hij trok nog een paar keer aan zijn heerlijke lul en toen kwam Henk klaar en hoe. Ongelooflijk veel sperma begon er uit die kanjer van een lul te spuiten, hij spoot zijn lading over mijn kutje, buik en borsten heen en er leek geen einde aan te komen. Mijn man stond inmiddels naast ons en zag de hoeveelheid sperma die Henk over mijn lichaam heen spoot en dit maakte hem blijkbaar zo geil dat hij het ook niet meer hield.

Schokkend en trillend op zijn benen spoot ook mijn man nog een aardige lading sperma over mij heen, maar absoluut niet zo veel als Henk produceerde. Mijn man was al uit gespoten toen de laatste druppels sperma nog uit de lul van Henk naar buiten kwamen en ik vond het een ontzettend geile belevenis, dit had ik werkelijk nog nooit gezien en zeker niet mee gemaakt.

Mijn man liep naar de keuken en pakte ene keukenrol om de geile lading sperma van mij af te vegen en daarna gooide ik mijn nachtpon weer losjes over mij heen. Henk dronk nog een biertje en ging toen weer richting huis. Zo had mijn man zijn zin gekregen en ik had niet alleen hem en Henk maar ook mezelf een groot plezier hiermee gedaan. Toen we iets later in bed lagen vroeg mijn man nog of ik had genoten en ik antwoordde hem eerlijk dat ik er flink van had genoten maar dat het bij deze ene keer moest blijven.

Er gingen een paar weken voorbij en ik hoorde mijn man niet meer over andere mannen tot hij op een avond weer over Henk begon en hij vroeg mij of ik zin had om weer een keertje met Henk te neuken. Nu had hij weer een ander idee in zijn hoofd gehaald, ik moest Henk bellen en vragen of hij even langs kon komen omdat ik zin in hem had. Ik zag het echt niet zitten om dit te gaan doen voor mijn man, maar aan de andere kant had ik wel weer zin om die dikke paal nog een keertje in mijn kutje te voelen glijden.

Ik vroeg aan mijn man waarom ik dan naar Henk moest bellen, dat kon hij immers zelf toch ook wel doen. Maar nee, mijn man wilde mij zien neuken met Henk en Henk moest dan denken dat mijn man niet thuis zou zijn, hij zou dan stiekem gluren vanuit de logeerkamer hoe ik met Henk bezig zou zijn.

Ik vond het een vreemd plan, maar aangezien mijn kutje wel verlangde naar die paal ging ik met zijn plannetje akkoord. Ik belde Henk om te vragen of hij langs wilde komen en binnen een kwartier stond hij al voor de deur. Hij keek even verbaasd toen ik hem vertelde dat ik alleen was en dat ik gewoon zin had om weer even lekker door hem geneukt te willen worden. Nou, Henk had daar weinig problemen mee en dat liet hij merken ook, binnen een paar tellen lag ik op de bank en schoof hij mijn rokje omhoog, om zijn hoofd tussen mijn benen te begraven.

Ik kreeg de befbeurt van mijn leven en kwam gelijk al een paar keer overheerlijk klaar op zijn geile tong. Maar nu wilde ik meer ook en toen Henk gestopt was met die heerlijke tong behandeling opende ik zo snel mogelijk zijn broek, smachtend naar die flinke jongen die daar verstopt zat. Zijn grote lul floepte gewoon uit zijn broek en daar zag ik dat prachtige apparaat weer voor mijn ogen, wat was dat toch een heerlijk mooie lul, ik opende mijn mond en begon hem langzaam te pijpen.

Al snel waren we geheel naakt en vanuit mijn ooghoek zag ik dat mijn man nu inderdaad stond te gluren door een kier in de iets openstaande deur en dat wond me eigenlijk best wel op. Misschien dat ik daarom nog fanatieker aan die paal begon te zuigen en voor zover mijn kutje al niet nat was door die fijne tong behandeling van Henk, was die nu zeer zeker nog natter aan het worden. Henk stond nu recht voor me en hij neukte me gewoon in mijn mond, het sopte gewoon en ik zat met mijn geile spleet ook behoorlijk op de bank te soppen.

Nu vond ik het eigenlijk wel tijd om die grote paal weer in mijn kutje te krijgen en ik stopte dan ook met mijn zuigwerk, Henk begreep gelijk wat de bedoeling was en hij legde mij languit op de bank. En toen liet hij zijn paal weer langzaam in mij oh zo geile kutje verdwijnen, beetje voor beetje gleed die heerlijke lul bij mij naar binnen. Ik wierp nog snel even een blik op de kier in de deur, waar mijn man zich ongetwijfeld stond af te rukken op zijn geile vrouwtje die hier nu heerlijk geneukt zou gaan worden.

Maar toen duwde Henk zijn lul in een keer tot aan de wortel in mijn spleet en dat veroorzaakte gelijk weer een orgasme bij mij. Ik was nu voor de volle honderd procent van Henk en ik wilde op dat moment ook niets anders dan die geile lul van Henk. Hot gay hunks wrijven geschoren lullen samen Wrijven hun lullen elkaar en hot kiss gay Give Me Pink Twee rondborstige meiden wrijven Hot gay sex Zuigen elkaar, hun sperma-geweren Twee zwarte lullen wrijven -Twee zwarte Zwarte homo's met doffers wrijven elkaar Jonge jacking hun lullen - Teen jongens Oudere Russische wrijven de sticks - Oudere Esfregando als Rolas com o Gordinho - wrijven Sommige masterbation en frotting grote lullen Pissing lullen wrijven elkaar en hete gay Frotting lullen boven vrouw Wrijven mijn pik met een enorme lul!

Twee amateur meisjes masturberen samen in Kleine pik frenulum wrijven en cum Mij en afrukken maatje onze grote lullen Pussyrubbing lezzies frottage voorspel Snelle rode spijker voet pik wrijven Penissen wreef elkaar na het klaarkomen Laat me wrijf mijn zijden slipje tegen je Maron - Schoolmeisje's kut heeft wrijven Sena - Schoolmeisje's kut heeft wrijven Dicks tegen elkaar te wrijven gay porn interraciale Non-seks met penetratie met een maagd Jonge lesbiennes wrijven Pussys samen Lucious lesbiennes wrijven hun kutjes samen Twee Rondborstige meisjes wrijven hun kutjes Lesbiennes bult elkaar en wrijf tieten samen Verbazingwekkende tepels elkaar wrijven Mager amateurs wrijven kutjes samen Lesbisch paar wrijven hun borsten samen Lesbische Wrijven Natte Pussy Samen Footjob, wrijf ik haar voet op mijn pik Karion Horie - Schoolmeisje's kut heeft Hete milf wrijft twee lullen tegen elkaar Meisje wrijft haar grote tieten Together 0: Verbazingwekkende twinks zuigen elkaar, Twee hanen elkaar te wrijven gay pornofilms Gratis porno gekleed homo lullen tegen elkaar Binken wrijven twee lullen samen gay porn Rechte jongens tegen elkaar te wrijven er Wrijf onze lullen elkaar en kus ons Uniform Wrijf onze hanen samen masturberen met Wrijf onze hanen samen masturberen met vrienden Hetero mannen hun pikken tegen elkaar te Mexicaanse gay twink porn lullen tegen elkaar Massage Kamers Strakke geschoren kutjes Twee babes wrijven konten samen ILH Geile Lezies Celeste en Dani Rub hun kutjes 5: Hot Amateur Frot Cumming Vid Gay zoenen en hanen elkaar te wrijven en Jonge jongens wrijven glijmiddel lullen Gay twinks elkaar te wrijven grote lullenkutje schuren spuitende homo lullen

Ik vroeg aan mijn man waarom ik dan naar Henk moest bellen, dat kon hij immers zelf toch ook wel doen. Maar nee, mijn man wilde mij zien neuken met Henk en Henk moest dan denken dat mijn man niet thuis zou zijn, hij zou dan stiekem gluren vanuit de logeerkamer hoe ik met Henk bezig zou zijn. Ik vond het een vreemd plan, maar aangezien mijn kutje wel verlangde naar die paal ging ik met zijn plannetje akkoord. Ik belde Henk om te vragen of hij langs wilde komen en binnen een kwartier stond hij al voor de deur.

Hij keek even verbaasd toen ik hem vertelde dat ik alleen was en dat ik gewoon zin had om weer even lekker door hem geneukt te willen worden. Nou, Henk had daar weinig problemen mee en dat liet hij merken ook, binnen een paar tellen lag ik op de bank en schoof hij mijn rokje omhoog, om zijn hoofd tussen mijn benen te begraven. Ik kreeg de befbeurt van mijn leven en kwam gelijk al een paar keer overheerlijk klaar op zijn geile tong.

Maar nu wilde ik meer ook en toen Henk gestopt was met die heerlijke tong behandeling opende ik zo snel mogelijk zijn broek, smachtend naar die flinke jongen die daar verstopt zat.

Zijn grote lul floepte gewoon uit zijn broek en daar zag ik dat prachtige apparaat weer voor mijn ogen, wat was dat toch een heerlijk mooie lul, ik opende mijn mond en begon hem langzaam te pijpen.

Al snel waren we geheel naakt en vanuit mijn ooghoek zag ik dat mijn man nu inderdaad stond te gluren door een kier in de iets openstaande deur en dat wond me eigenlijk best wel op. Misschien dat ik daarom nog fanatieker aan die paal begon te zuigen en voor zover mijn kutje al niet nat was door die fijne tong behandeling van Henk, was die nu zeer zeker nog natter aan het worden.

Henk stond nu recht voor me en hij neukte me gewoon in mijn mond, het sopte gewoon en ik zat met mijn geile spleet ook behoorlijk op de bank te soppen. Nu vond ik het eigenlijk wel tijd om die grote paal weer in mijn kutje te krijgen en ik stopte dan ook met mijn zuigwerk, Henk begreep gelijk wat de bedoeling was en hij legde mij languit op de bank.

En toen liet hij zijn paal weer langzaam in mij oh zo geile kutje verdwijnen, beetje voor beetje gleed die heerlijke lul bij mij naar binnen. Ik wierp nog snel even een blik op de kier in de deur, waar mijn man zich ongetwijfeld stond af te rukken op zijn geile vrouwtje die hier nu heerlijk geneukt zou gaan worden. Maar toen duwde Henk zijn lul in een keer tot aan de wortel in mijn spleet en dat veroorzaakte gelijk weer een orgasme bij mij.

Ik was nu voor de volle honderd procent van Henk en ik wilde op dat moment ook niets anders dan die geile lul van Henk. Henk neukte me nu nog lekkerder dan de eerste keer, hij stootte afwisselend, dan weer hard en diep en dan weer langzaam, maar heerlijk geil.

Henk begon het tempo weer op te voeren en ik begreep dat hij nu elk moment klaar zou gaan komen. Hij pakte me nog even bij mijn heupen en tilde me ietsjes op, nu kwam hij echt diep in mijn kutje.

En op het moment dat ik mijn zoveelste orgasme beleefde trok Henk zijn lul snel uit mijn kutje en weer spoot hij een abnormaal flinke lading zaad over mijn naakte lichaam heen. Vol bewondering keek ik naar al het sperma wat hij weer over mijn borsten, buik en kutje had gespoten, ik genoot er van.

Ik zag nu ook dat de kier waardoor mijn man had staan gluren verdwenen was, hij had denk ik de deur zachtjes gesloten omdat hij misschien ook wel bang was dat Henk hem had kunnen horen als hij te luidruchtig klaar zou komen.

Ik stond op en liep naar de keuken voor een keukenrol terwijl het zaad van Henk langzaam langs mijn lichaam liep. Nadat ik weer geheel zaadvrij was hebben Henk en ik nog even op de bank gezeten en wat gedronken, daarna nam Henk weer afscheid en ik was benieuwd naar mijn man. Ik liep dan ook gelijk naar de slaapkamer waar mijn man naakt op bed lag, spelend met zijn lul die uiteraard wel een stuk kleiner was als die van Henk.

Manlief had ook genoten en hij had zich inderdaad af staan trekken toen hij mij zo geil bezig had gezien met Henk. Hij was nog steeds behoorlijk geil en het duurde dan ook niet lang of ik kreeg dan ook nog eens een beurt van mijn man. Terwijl hij mij aan het neuken was moest ik hem precies vertellen hoe ik het neuken met Henk had gevonden, dat wond hem behoorlijk op en mij om eerlijk te zijn ook weer.

Zo kreeg ik bij mijn man een beter orgasme dan ik de laatste jaren bij hem had beleefd, mijn man kwam ook veel sneller klaar als normaal en zeker als je beseft dat hij die avond al een keer zijn zak leeg had gespoten.

Het was wel lekker om nu het warme zaad in mijn kutje te voelen want daar was Henk niet aan begonnen en misschien wel logisch ook. Mijn man was wel ontzettend geil geworden van deze avond want nadat hij mijn kutje had vol gespoten likte hij mij nog eens heerlijk schoon ook. Ik had dit nog nooit meegemaakt van hem, maar het was wel weer een aparte belevenis en het bezorgde mij mijn zoveelste orgasme die avond.

Uitgeput zijn wij daarna in slaap gevallen en ik heb die nacht geslapen als een roos. De volgende ochtend hebben we geen woord meer gesproken over de gebeurtenissen van de avond daarvoor en ook de dagen die daarop volgde werd er niet meer over Henk gesproken.

Maar een kleine maand later tijdens het neuken begon mijn man weer opeens over Henk te praten. Hij vertelde mij dat het hem zo ontzettend had opgewonden en vroeg mij steeds weer hoe ik het had ervaren. Ik kon niet anders dan hem een eerlijk antwoord geven en vertelde hem dan ook eerlijk dat ik er erg van had genoten en dat Henk heerlijk kon neuken. Dit was waarschijnlijk aanleiding genoeg voor mijn man om enkele dagen later weer met een nieuw plan te komen. Nu had hij bedacht dat ik naar Henk zijn huis moest gaan en dat ik me daar door Henk moest laten neuken, maar ik moest mijn kutje nu door hem vol laten spuiten.

Als hij dat dan had gedaan moest ik naar huis komen en dan moest ik mijn man mijn vol gespoten kutje laten zien. Maar het idee om dan met een volgespoten kut naar huis te gaan zodat manlief er nog eens van kon genieten dat stond mij niet zo aan.

Maar mijn man weet echt niet van ophouden en bleef er maar over doorgaan, dus uiteindelijk stemde ik toe om naar Henk te gaan en me daar door hem vol te laten spuiten. Die vrijdagavond belde ik Henk dan ook op om te vragen of ik even bij hem langs mocht komen, ik kreeg zijn adres en verliet ons huis in een zeer kort rokje, ik zag er echt geil uit.

Mijn man wenste me nog een geile avond en hoopte dat ik weer snel terug zou zijn met mijn vol gespoten kutje. Toch wel behoorlijk nerveus reed ik naar Henk toe en daar aangekomen twijfelde ik zelfs nog even of ik dit echt wel zou gaan doen.

Maar uiteindelijk overwon mijn eigen geilheid het toch van mijn verstand en belde ik aan. Henk liet me binnen en hij bood me gelijk wat te drinken aan, hij had wat kaarsen aan gestoken en het leek wel alsof hij wist dat ik hier kwam voor een flinke neukbeurt. Henk deed nu dingen die hij bij mij thuis nog niet had gedaan, hij likte en kuste me over mijn hele lichaam.

Overal kwam hij met zijn tong en ik werd geiler en geiler van deze man. Nu kwam Henk weer op mij liggen en ik opende mijn kutje zo ver mogelijk voor die superlul van hem, ik had er echt zin in.

Hij neukte me nu ook veel harder en dieper dan de vorige keren en ik kreeg bijna een orgasme per minuut of misschien wel meer. Henk neukte mij vol passie en hij kreunde het uit, ik voelde zijn dikke grote lul gewoon in mijn kutje kloppen. Ik merkte aan de manier van neuken dat Henk nu ook elk moment klaar zou gaan komen en hij wist nog niet dat hij in mijn kutje klaar mocht komen.

Dus net op het moment dat ik merkte dat hij zou gaan spuiten schreeuwde ik dat hij mijn kutje vol moest spuiten. Want gelijk voelde ik de warme stralen zaad diep in mijn kutje gespoten worden, het leek wel of er geen einde aan kwam, golven sperma werden in mijn warme en nu zeker natte spleetje geloosd door deze heerlijk geile man. Echt hij spoot zoveel zaad dat ik het onmogelijk allemaal in mijn kutje kon houden, het sijpelde dan ook aan alle kanten weer uit mijn spleetje langs zijn lange dikke en vooral harde lul naar buiten.

Ik lag zo lekker klaar te komen voor de zoveelste keer en ik bleef de stromen sperma gewillig ontvangen van deze zalige neukstaaf. Henk bleef nog even roerloos op mij liggen met zijn nog steeds harde paal in mijn spleet, om even daarna langzaam zijn lul uit mijn afgeneukte kutje te laten glijden. Ik zag de slierten sperma nog aan zijn lul hangen en nu liep Henk naar de keuken voor een keukenrol om de resten sperma te verwijderen.

Alleen toen Henk met de keukenrol terug kwam had ik snel mijn slipje aan gedaan en was ik druk bezig om de rest van mijn kledingstukken weer aan te trekken. Hij keek mij verbaasd aan en ik legde hem uit dat ik snel naar huis moest en daar even wilde douchen voordat mijn man thuis kwam, die wist zogenaamd van niets. Even later was ik aangekleed, gaf Henk nog een kus en bedankte hem voor de heerlijke beurt en liep ik richting mijn auto, ik voelde het zaad van Henk mijn slipje vullen.

Al met al was ik toch ruim anderhalf uur van huis geweest toen ik weer binnen stapte met mijn sperma lekkende kutje. Mijn man keek mij verrukt aan en vroeg gelijk of het allemaal volgens plan was verlopen. Toen ik bevestigend ja knikte stond hij gelijk op van de bank en liep hij op mij af. Hij schoof mijn rokje omhoog en voelde het kruis van mijn sperma doorweekte slipje, ik zag aan zijn ogen dat hij hier ontzettend geil van werd.

Nu liet hij zijn hand in mijn slipje glijden en ik voelde dat hij een paar vingers in mijn spermakutje stopte, ik moet zeggen dat het mij weer erg geil maakte.

Maar mijn man wilde nog verder gaan, hij vroeg mij om voorover te bukken en met mijn handen op de tafel te leunen. Ik deed wat hij ij vroeg en terwijl hij achter mij stond trok hij mijn slipje langzaam naar beneden, het maakte hem nog geiler toen hij het zaad van Henk nog uit mijn kutje zag sijpelen.

Het maakte hem zelfs zo geil dat ik gewoon zin kreeg om weer geneukt te worden en ik moedigde hem dan ook aan om mij nu te neuken in mijn vol gespoten kutje. Niet alleen ik maar ook hij kreeg er een kick van en je hoorde het gesop van zijn lul, mijn kutje en het zaad van Henk. Ik ging echt uit mijn bol en terwijl hij mijn volgespoten kut stond te neuken kreeg ik een vreselijk spuitend orgasme, mijn kutvocht kletterde op de vloer en dat kon mijn man er net niet meer bij hebben.

Hij kwam klaar zoals hij nog nooit eerder had gedaan, ik voelde die avond een tweede lading sperma in mijn kutje gespoten worden. Hij bleef gewoon maar door pompen in mijn kutje en maakte geile opmerkingen over mijn spuitkutje en spermakutje.

Het maakte mij nu allemaal niets meer uit en ik liet mijn kutje nog eens flink spuitend klaar komen terwijl zijn pik er nog in zat. Toen hij uiteindelijk zijn lul hellemaal had leeg gespoten in mijn kutje en hem er uit trok leek het wel alsof ik sperma stond te plassen. Een andere vriend en mij wrijven hanen 2: Hete teef heeft twee pikken neuken haar Gay wrijven hanen met kleren aan en cum Dois caras quentes masturbam juntos-Two Tienerjongens frotting hun enorme lullen Gay porn jongens haken en hanen elkaar te Dit frottage clip krijgt me keihard Hot gay hunks wrijven geschoren lullen samen Wrijven hun lullen elkaar en hot kiss gay Give Me Pink Twee rondborstige meiden wrijven Hot gay sex Zuigen elkaar, hun sperma-geweren Twee zwarte lullen wrijven -Twee zwarte Zwarte homo's met doffers wrijven elkaar Jonge jacking hun lullen - Teen jongens Oudere Russische wrijven de sticks - Oudere Esfregando als Rolas com o Gordinho - wrijven Sommige masterbation en frotting grote lullen Pissing lullen wrijven elkaar en hete gay Frotting lullen boven vrouw Wrijven mijn pik met een enorme lul!

Twee amateur meisjes masturberen samen in Kleine pik frenulum wrijven en cum Mij en afrukken maatje onze grote lullen Pussyrubbing lezzies frottage voorspel Snelle rode spijker voet pik wrijven Penissen wreef elkaar na het klaarkomen Laat me wrijf mijn zijden slipje tegen je Maron - Schoolmeisje's kut heeft wrijven Sena - Schoolmeisje's kut heeft wrijven Dicks tegen elkaar te wrijven gay porn interraciale Non-seks met penetratie met een maagd Jonge lesbiennes wrijven Pussys samen Lucious lesbiennes wrijven hun kutjes samen Twee Rondborstige meisjes wrijven hun kutjes Lesbiennes bult elkaar en wrijf tieten samen Verbazingwekkende tepels elkaar wrijven Mager amateurs wrijven kutjes samen Lesbisch paar wrijven hun borsten samen Lesbische Wrijven Natte Pussy Samen Footjob, wrijf ik haar voet op mijn pik Karion Horie - Schoolmeisje's kut heeft Hete milf wrijft twee lullen tegen elkaar Meisje wrijft haar grote tieten Together 0: Verbazingwekkende twinks zuigen elkaar, Twee hanen elkaar te wrijven gay pornofilms Gratis porno gekleed homo lullen tegen elkaar Binken wrijven twee lullen samen gay porn Rechte jongens tegen elkaar te wrijven er Wrijf onze lullen elkaar en kus ons Uniform Wrijf onze hanen samen masturberen met Wrijf onze hanen samen masturberen met vrienden Hetero mannen hun pikken tegen elkaar te Mexicaanse gay twink porn lullen tegen elkaar

..

Mijn vriend en ik frotting en samen klaarkomen Amateur mooie hanen frotting Hot Twee Tranny Wrijven lullen Samen Een andere vriend en mij wrijven hanen 2: Hete teef heeft twee pikken neuken haar Gay wrijven hanen met kleren aan en cum Dois caras quentes masturbam juntos-Two Tienerjongens frotting hun enorme lullen Gay porn jongens haken en hanen elkaar te Dit frottage clip krijgt me keihard Hot gay hunks wrijven geschoren lullen samen Wrijven hun lullen elkaar en hot kiss gay Give Me Pink Twee rondborstige meiden wrijven Hot gay sex Zuigen elkaar, hun sperma-geweren Twee zwarte lullen wrijven -Twee zwarte Zwarte homo's met doffers wrijven elkaar Jonge jacking hun lullen - Teen jongens Oudere Russische wrijven de sticks - Oudere Esfregando als Rolas com o Gordinho - wrijven Sommige masterbation en frotting grote lullen Pissing lullen wrijven elkaar en hete gay Frotting lullen boven vrouw Wrijven mijn pik met een enorme lul!

Twee amateur meisjes masturberen samen in Kleine pik frenulum wrijven en cum Mij en afrukken maatje onze grote lullen Pussyrubbing lezzies frottage voorspel Snelle rode spijker voet pik wrijven Penissen wreef elkaar na het klaarkomen Laat me wrijf mijn zijden slipje tegen je Maron - Schoolmeisje's kut heeft wrijven Sena - Schoolmeisje's kut heeft wrijven Dicks tegen elkaar te wrijven gay porn interraciale Non-seks met penetratie met een maagd Jonge lesbiennes wrijven Pussys samen Lucious lesbiennes wrijven hun kutjes samen Twee Rondborstige meisjes wrijven hun kutjes Lesbiennes bult elkaar en wrijf tieten samen Verbazingwekkende tepels elkaar wrijven Mager amateurs wrijven kutjes samen Lesbisch paar wrijven hun borsten samen Lesbische Wrijven Natte Pussy Samen Footjob, wrijf ik haar voet op mijn pik Karion Horie - Schoolmeisje's kut heeft Hete milf wrijft twee lullen tegen elkaar Meisje wrijft haar grote tieten Together 0: Verbazingwekkende twinks zuigen elkaar, Twee hanen elkaar te wrijven gay pornofilms Gratis porno gekleed homo lullen tegen elkaar Binken wrijven twee lullen samen gay porn Rechte jongens tegen elkaar te wrijven er Wrijf onze lullen elkaar en kus ons Uniform Wrijf onze hanen samen masturberen met Dat deed ik dan een week als ik onder de douche ging.

Mijn stijve begon te schokken maar er kwam geen sperma. Toen ik weer ging douchen ging ik eerst in de cabine staan en niet de douche aanzetten.

Ik trok me nog een keer af en toen kwam er echt sperma. Ik ben 14 en was ook 14 toen ik dit deed. Het begon 4 maanden geleden en nu trek ik me keer per week af. Eerst onder de douche, maar toen zag ik m'n sperma niet. Toen 3 weken op de wc.

Nu is de deurkruk kapot op mijn kamer dus als ik wil trekken op mijn bed trek ik de deurkruk er aan de andere kant uit zodat ze niet naar binnen kunnen komen. Het is mij eerste keer dat ik ruk maar der komt niks uit op een dag ben ik met dat rukken mee gaan stoppen want er kwam tog niks uitgespoten. Uuhm ik ben 13 jaar en ik ruk bijna dagelijks maar ik heb nog niet echt sperma. Het is doorzichtig maar als ik dan even verder ruk komt het wel. Ik zie hier verhalen dat er de eerste keer al gelijk een hele straal uit spuit, maar dat heb ik nog steeds niet.

Ik weet nie waar dit mee te maken heeft. Nog tips of advies? Ik ben 13 maar heb geen zaadlozing ik wil zeggen dat je niet moet stoppen met rukken maar over tijdje weer proberen. Ik ben een jongen van 13 Ruk ff vaak maar er komt niks meer uit ik heb een keer iets gehad en dat kwam omdat ik naar de wc op school ging heb ik me laten pijpen door een ff knap meisje maar dat was het verder niks.

Ik ben 11 bijna 12 en heb een paar weken terug mijn eerste zaadlozing gekregen tijdens het aftrekken. Het is wat eerder misschien, maar niet heel vroeg. Heb al van meer jongens van 11 gehoord.

Hey, ik ben 15 en ik trek me soms af, Eigenlijk heel weinig omdat ik het bijna nooit kan. Trek meestal af met porno, maar mijn sperma is doorzichtig!

Word het ook nog wit. Later zal er wel wat meer wit tussen zitten meestal. Hey man, waarom kan je het bijna nooit? Je kan het bijvoorbeeld onder de douche doen. Of 's avonds in bed voor je gaat slapen. Als het doorzichtig is, dan maakt je lichaam nog geen zaadcellen aan. Kon nog komen hoor. Wacht effe af tot je 16e. Was je misschien wat later in de puberteit? Wanneer kreeg je schaamhaar en heb je al haar onder je armen?

Hoe groot ben je? En hoe groot is je ding? Een meisje van 11 met een zaadlozing? Misschien is ze wel een transgender? Kreeg toen ik 14 was denk ik schaamhaar en heb nog geen haar onder mijn armen. Mijn "ding"heb ik nog niet gemeten, maar hij is niet groot. En ik ben besneden. Ja dan ben je gewoon wat later in de puberteit gekomen. Haar onder je armen komt meestal beetje aan het einde, hoewel eventueel borsthaar nog weer later komt.

Het is dan ook niet raar dat je nog geen zaadcellen in je sperma hebt. Meet je pik maar eens op, niet aan de kant van je ballen meten maar aan de kant van je buik he. Oh grappig, ik ben ook besneden. Geloof of medische reden? Ik ben een shemale. Ook maar hor weet je het zeker? En hoe weet je wat zeker? Je weet dat een "zaadlozing" betekent: Of bedoel je dat je op je 10e voor het eerst een orgasme klaarkomen had?

Dus had je eerst wel sperma en nu niet meer? Of heb je altijd alleen maar voorvocht gehad? Als je altijd alleen nog maar voorvocht hebt gehad, dan is dat helemaal normaal hoor op je 10e. Je lichaam maakt dan nog geen sperma aan namelijk. Komt pas op je 12e, 13e of 14e net hoe snel je bent met je ontwikkeling. Je zal ook nog wel niet veel haar bij je piemel hebben denk ik?

En hoe groot is je piemel nu? Kan je wel makkelijk je voorhuid helemaal naar achteren trekkena ls je ding stijf is? Ik was 14 dat ik mijn eerste zaadlozing kreeg, de meeste jongens uit mijn klas hadden het al gehad en thuis probeerde ik vaak genoeg tot ik een keer met jongen aan het stoeien was en hij mijn pik vastpakte en begon te rukken. Hij bleef maar doorgaan met rukken en ik weet nog goed dat het apart aanvoelde en kwam dan ook wel hard klaar.

Weet vanaf dat moment ook dat mijn eikel gevoelig is nat spuiten en dat een ander er niet aan moet komen. De jongen heeft het geprobeerd maar had wel door dat ik niet lekker vond, daarna deed hij zijn broek en boxershort naar beneden om te rukken en te gaan spuiten.

Ik was 11 toen ik voor het eerst klaarkwam dat was samen met een vriendje toen we elkaar aan het verkennen waren en wat met elkaar z'n piemel speelden en zo was wel fijn ik zou graag eender een shemale willen uitproberen. Ik maak me hier verder niet druk om en weet dat er meer jongens dit hebben, heb ook wel een jongen gesproken die vertelde dat je er helemaal vanaf moet blijven.

Kan ik het ook krijgen mijn voorhuid kan er al af en ik ben net 12 sinds augustus. Heb je nog nooit afgetrokken? Ik weet niet op je al sperma hebt, maar je kan misschien wel al lekker klaarkomen. Dat kan je wel ff proberen. Ook zonder sperma geeft dat een lekker gevoel. Gewoon met eventueel wat vaseline of crème op je pik. Stijf maken en de hele tijd je voorhuid op en neer bewegen tot je een superlekker gevoel krijgt.

Lijkt een beetje alsof je moet pissen. Als je daardoor niet door durft te gaan, kan je het de eerste keer in de douche doen. Ik ben een jongen van12 jaar en ik ben jlaargekomen Tien er een meisje aan mn luk oijpte. Maat hoe kun je het t beste doen dan Heeft iemand tips En mijn voorhuid kan niet naar achteren als hij stijf is.

Hoi, vandaag tijdens het rukken kwam er uit mijn stijve tijdens het klaarkomen telkens een doorzichtig druppeltje, het was in ieder geval geen plas want het was een beetje plakkerig was dit een soort van sperma of gewoon plakkerig plas? Ik heb nog nooit plakkerig plas gehad. Ja, jongen van 12, dit was inderdaad je eerste sperma. Er zal nu elkn meer komen. Dus dan betekent dat je lichaam er klaar voor is!

Dat is prostaatvocht of voorvocht. Wordt vanzelf meer en ook witter. Cool dat het nu begint bij je. Ik denk dat de plakkerige vloeistof eerder voorvocht was en geen sperma. Dat doorzichtige is alleen voorvocht. Over een paar maanden zal je spermaproductie wel op gang komen en wordt het steeds witter. Ik ben 14 eb als ik fap komt er maar een druppeltje doorzichtig vocht uit sinds kort verder heb ik nog geen schaamhaar?

Is dit normaal en hoe lang kan dot nog dure? Je bent gewoon wat later in de puberteit. Waarschijnlijk heb je ook nog niet zo'n grote pik? Gewoon afwachten en gewoon genieten en lekker klaarkomen. Kan je wel je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren trekken als je pik stijf is? Pas als je op je 16e nog geen haar hebt en sperma moet je je zorgen maken.

Ik was ook zoiets 13 of 14 had het toen in bed Dat ik ineens begon wat rijden op mme buik. Als ik mn voorhuid naar achter trek blijf het wel aan de achterkant een beetje vast zitten aan mn eikel hoort dit en wanneer gaat dit weg? Wat bedoel je precies met aan de achterkant? Zit je voorhuid nog voor een deel aan je eikel gekleefd? Je kan er een beetje vaseline of babyolie opdoen en dan voorzichtig naar achteren trekken maar mag niet echt zeer doen.

Gaat vanzelf los na een tijdje. Hoe groot is jouwe nu? Niet grokt iets van 5 cm non erect en 13 cm erect En de voorhuid zit er niet zacht aan vastgekleefd hij zit er echt strak aan vast maar de laatste 2 a 3 jaar word het steeds minder. Ik had je vraag niet goed begrepen maar ja hij bljft een beetje vastgekleefd. Het is niet plakkerig ofzo hij is wel heel schoon. Noem me maar jongen 14 zodat ik weet dT je het tegen mij hebt. K begon met trekken toen ik bijna 12 werd en later kon ik eindelijk spuiten.

Waren toen een paar druppeltjes. Nu spuit ik veel per keer waardoor ik alleen nog onder de douche en op de wc kan rukken. Ps is een stijve van 11 cm voor bijna 14 1 maand normaal? Jongen 13 11 cm is een prima maat. Hij zal ook nog wel groeien denk ik. Mijn eerste zaadlozing was toen ik 12 was samen met een vriend. Wij waren een beetje aan het stoeien op het bed en kregen allebei er een stijve van.

Toen vroeg hij of hij mij af mocht trekken en ik zei ja. Toen kwam ik heerlijk klaar. Sinds die dag doe ik het elke dag, soms keer op 1 dag! Ik weet mijn eerste lozing niet meer Wel zou ik nog eens terug willen in de tijd om te kijken hoe het was , weet nog wel dat het doorzichtig is geweest: Ik was net 13 toen ik het vor het eerst samen met iemand 'n vriendje deed.

Had net een paar weken daarvoor iets uit mn piemel zien komen dat geen plas was: Vlak nadat hij "iets" spoot, kwam het bij mij ook. Allebei keihard, met bij hem een heel strak velletje achter de eikel: Als ik me aftrek doet het na een tijd een beetje pijn is dat normaal?

Ik sliep bij een vriend en werd snacht wakker en Had een stijve alles Was nat en zo dacht wat Is dit ik Was toen net 13 en Had toevallig een andere onderboek bij me ben naar de wc gegaan en heb me onderboek verwisselt achteraf Was ik blij want ik rukte daar voor al maar kwam toen niks uit alleen het gevoel en nu Is nog fijne rukte al vanaf me 12 en nu ben ik 16 en ruk elke dag ik wil keer samen dien met een vriend zien wat bij hem hem gebeurt nog nooit gedaan ik wacht af.

Jongen 12 Kan je je voorhuid wel makkelijk helemaal naar achteren trekken als je pik stijf is? En heb je al sperma? Je lichaam maakt gewoon nog geen sperma. De eerste keer lijkt het of je moet plassen maar dan komt dus je eerste sperma. Kan nu ook al voelen alsof je moet plassen als je klaarkomt trouwens. Je bent best vroeg begonnen ook. Hoe groot is jouwe?

En kan je je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren trekken als je pik stijf is? Hoi jongen 13, Dat hoeft ook niet. Bij de 1 spuit het meer en bij de ander stroomt het meer. Als je heel geil bent heb je ook meer kans om te spuiten. Je kan ook een keer edging proberen. Een tijd lang 20 minuten? Dan kom je op het laatst superlekker klaar. A pls help me. Hoe groot is ie dan? Hij groeit nog tot je 18e ongeveer.

In begin doorzichtig sperma is ook normaal. Wordt later wel witter. Is het echt de opening die te krap is of misschien dat draadje te kort? Doe wat creme of vaseline op je voorhuid elke keer als je gaat aftrekken en doe hem een paar keer zo ver dat er beetje druk op komt te staan. Mag niet echt pijn doen maar je moet wel beetje voelen dat er beetje spanning op komt.

Na paar weken is ie dan al wat ruimer als het goed is. Ik was aan het aftrekken op porno vrijdag avond en toen kwam ik klaar. Ik heb een vraag want ik zat vandaag te rukken en er kwam opeens een druppeltje doorzichtig vocht uit. Ik ben benieuwd wat het is. Tijdens het rukken of klaarkomen? Heb je al wittig sperma als je klaarkomt? Dan was het gewoon voorvocht. Dat komt als je een tijdje geil bent. De heeft dat sneller of vaker dan de ander.

Ben voor het eerst klaargekomen toen 12 was, werd gepijpt door een jongen. Wat bedoel je als je een tijdje geil bent gewoon al een half uurtje ofzo? Ik heb trouwens nog nooit een zaadlozing gehad. Djer was tijdens het klaarkomen maar ik heb nog geen sperma. Toen ik dertien was spoot er 's nachts zaad uit mijn piemel, een natte droom dus.

Oh ja, nog een tip tegen het vastplakken van sperma tijdens het douchen: Want dan "stolt" het sperma zeg maar. Maar idd met wat douchegel is het ook zo weg.

Maar bij jouw kwam het dus tijdens het klaarkomen schreef je. Wacht eerst maar rustig af tot je echte zaadlozingen krijgt, dan zie je daarna wel. Of en wanneer er bij jou voorvocht komt tijdens het rukken. Zal steeds wat meer worden en later ook witter. Rustig aan afwachten en ondertussen lekker genieten van het klaarkomen.

Wanneer kreeg je bijvoorbeeld schaamhaar? En hoe groot is je pik nu als ie stijf is? Nog geen haar onder je armen zeker? Oh ja, ook wel belangrijk: Ik wel laat in de pibertijd gekomen en heb pas een paar maanden schaam haar wat ook nog niet echt lang is hoor. Mijn pik is 8 cm en nog geen haar onder mijn armen. En mijn voorhuid kan ik wel naar achter doen als ie stijf is maar niet dat mijn eiken eruit komt. Is dat een probleem? Trouwens ik heb het net geprobeerd met me voorhuis het Lukte wel met wat vasaline maar het deed wel een klein beetje pijn het velletje kon tot achter mijn eikel.

En hij kan nog groeien tot je 18e ongeveer. Maar het hoeft niet zo snel hoor. Elke keer dat je gaat rukken erop doen en voorzichtig steeds wat verder proberen. Trouwens als ik ruk en mijn voorhuid achter mijn eikel doe en ik ruk dan gaat mijn voorhuid steeds terug en kost het wel een beetje moeite om em weer achter mijn eikel te doen?

Jongen van 14, met een beetje glijmiddel doet het in ieder geval geen pijn en het is vaak juist de bedoeling dat je voorhuid bij het aftrekken steeds over je eikel heen en weer glijdt. Je krijgt daardoor snel een geil gevoel wat zich meestal uit in sperma spuiten, klaarkomen dus! Hoi jongen14, Je hoeft in begin tijdens het rukken niet de hele tijd je voorhuid achter de eikel te doen hoor.

Een paar keer zover mogelijk tot er wat druk op komt te staan is genoeg. Wordt vanzelf nog wat ruimer dan als het goed is. Wanneer begon je met rukken dan? Oh ja ook wel belangrijk: Dus men voorhuid moet weer terug over me eikel heen bij het rukken? Normaal ruk je door de hele tijd je voorhuid heen en weer te schuiven.

Maar omdat ie bij jou nog wat krap is lijkt het me makkelijk om hem niet steeds helemaal tot achter je eikel te trekken.

Wel een paar keer per rukbeurt om het een beetje op te rekken. Help Ik durf niet klaar te komen. Ik heb vaak natte dromen en die vind ik wel lekker. Wat moet ik doen?! Waar heb je angst voor jongen 14? Het is gewoon lekker en vrijwel elke gezonde jongen trekt zich bijna dagelijks af. Mijn eerste keer was toen ik 13 was en we doktertje speelden. Een buurmeisje van 16 onderzocht me en trok aan m'n pik waardoor ik voor het eerst sperma spoot. Ze vond het leuk, ik toen niet, maar later wel en vind het nog steeds heerlijk.

Ik begin me ook vaak af te trekken, maar zodra het gevoel iets intenser wordt, stop ik. Dat allemaal omdat ik bang ben dat het te heftig zal zijn, dat ik zal kreunen of dat ik pijn krijg. Zoals ik al zei, ik ben al 5x uit mezelf dus niet door een natte droom, wat echt al heel vaak gebeurd is klaargekomen. Ik wil over de angst heen. Hey man, Mag ik je een paar tips geven, zodat je er wel van kan leren genieten?

Over als je bang bent dat je pijn zal krijgen: Omdat je voorhuid toen nog een beetje vast zat aan je eikel of doordat je voorhuid wat te strak was of is?

En dus hoef je daar ook niet bang voor te zijn. Maar je kan dat meestal wel inhouden hoor. Ik was 11 toen het mijn eerste keer aftrekken was toen keek ik naar porno filmpjes en zag hoe ze dat doen nu trek ik mezelf 1 of 2 keer per dag af. En kan je je je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren trekken? Bij sommigen is het een beetje te strak. Tja, wat is TE veel?! Het lijkt mij dat 1 x per dag wel genoeg is. Ga er van uit dat je sperma ongeveer 3 dagen nodig heeft om weer op volle sterkte te komen.

Je lichaam zit vol met hormonen omdat je waarschijnlijk volop in de puberteit zit. En wanneer kreeg je sperma en schaamhaar? Waarom ben je de ene keer 18 en nu 13 en waarom vraag je dit telkens aan iedereen als ik vragen mag? Dat is een foutje, komt omdat ik op iemand van 13 reageerde. Oh is toch grappig om te vergelijken hoe groot die van anderen is? Vind ik dan tenminste. Maar dan zal ik het jou niet vragen ok? Ey J, ff een vraagje. Ik ben 16, heb niet echt behoefte aan het "vaak" aftrekken.

Enig idee hoe dit komt en waardoor ik niet echt de behoefte heb? Van mij mag je hoor , ik vroeg het me gewoon af. Heb dit topik geleze en was niewsgierig geworden lig nu in me bed en heb het net voor het eerst gedaan Ik ben klaargekomen in bed en nu is het laken nat maar dat droogt wel Was wel heel lekker Nu slape.

Eerste keer wass ik geloof ik ook 12 en ging bijna vanzelf. Lag op me bed een beetje over mn piemel te wrijven en die werd hard.

Gaf een lekker gevoel en opeens spoot ik. Alles zat er onder maar ik heb er van mn moeder nooit iets over gehoord tterwijl ze het wel gezien moet hebben. Help ik probeer te spuiten maar steeds als ik geil ben en ruk en dan voel ik alles tintelen en dan ga ik trillen mijn handen, tot 5 min. Dit vind ik zeer spijtig En ohja volgens mij heb ik al wel sperma omdat op dat moment dan voel ik alsof ik echt over 1 seconde ga pissen maar dan voel ik het weer terug mijn pik in stromen Kan iemand mij hierbij helpen?

Groet M graag mij aanspreken als M M13, je komt gewoon klaar. Maar er komt nog geen sperma omdat je lichaam gewoon nog niet zover is. Als je wat verder in de puberteit komt, dan komt er vanzelf een keer sperma uit als je klaarkomt. Dit hoeft niet te spuiten, maar kan er ook uit lopen gewoon. Wanneer kreeg je bijvoorbeeld schaamhaar en hoe groot is je pik nu? Ik spuit nog doorzichtig heel jammer maar ja. Als ik klaarkom komt loopt er iets doorzichtig geelachtig plakkerig spul uit is dit sperma?

Ik was 13 toen ik me broer betrapte met aftrekken wist niet wat het was en toen heeft hij mij afgetrokken en gepijpt. Kan me nog goed herinneren dat het een behoorlijke heftige orgasme was. Heel me lichaam begon te trillen.

Dat wit doorzichtig spul dat je ziet zal waarschijnlijk wel voorvocht zijn. Bij sommige jongens komt er pas sperma als ze 14 of zelfs 15 zijn.

En sommigen hebben nooit natte dromen. Maar geelachtig plakkerig spul ken ik niet en heb dat ook nooit gehad. Toen ik 9 was kwam ik al klaar, het voelde heerlijk! Maar toen kwam er nog niets uit. Sindsdien trek ik elke dag en vanaf m'n twaalfde kwam er ook sperma uit.

Ik heb gisteren porno zitte kijken en was aan het aftrekken toen ik ineens moest plassen toen kwam er wat doorzichtig spul uit ik neem aan dat dat voorvacht is Ik bn een beetje te jong voor dit denk ik. Ik ben net 13 en gister zat ik porno te kijken en ik was heel geil, toen ging ik aftrekken en opeens kreeg ik een heerlijk gevoel in mn ondermaag en liezen. Toen had ik het gevoel dat ik moest plassen maar het was heerlijk dus ik dacht; Dan pis ik wel op de vloerbedekking in m'n kamer Maar er kwam een beetje wit plakkerig spul en ik wist meteen dat dit sperma was, later spoot er doorzichtig plakkerig spul uit m'n penis.

Ik was 11 toen ik voor het eerst klaar kwam, ik lag in bad met een stijve piemel en begon op mijn buik liggend een beetje heen en weer te bewegen, en toen spoot ik opeens Dacht eerst dat dat witte spul shampoo was dat in het water was gevallen maar toen begreep ik dat het sperma was Het voelde superlekker en ik heb de keren daarna ook zo gemasturbeerd op kussens op de vloer van mijn slaapkamer om geen geluid te maken en later begreep ik dat je ook gewoon over je piemel kan wrijven om klaar te komen.

M13, Cool dat je nu toch klaargekomen bent. Zijn wel meer jongens die niet door durven te gaan met aftrekken omdat het lijkt alsof ze gaan plassen en dan bang zijn dat er plas uit zal komen. Voor al die jongens: ALS er dan toch echt plas uit zou komen dan hoef je je daar niet druk om te maken. En over diegenen die over doorzichtig sperma schrijven: Bedankt voor het reageren J!

Nu heb ik nog een vraagje.. Er komt wél een druppeltje sperma uit, maar het spuit niet meer. Wat ik erg jammer vind. Wat kan ik hier tegen doen?

En hebben meer jongens dit? Het kan er ook uitlopen. Het wordt vanze wel meer en zou kunnen dat het dan ook met spuit. Hoe vaak ruk je? Als je vaak klaar komt dan komt er minder uit.

Als je een paar dagen niet rukt komt er meer. Ik schaam me heel erg maar spuit geen sperma maar gewoon plas wat moet ik doen. Hoi, Je hoeft je sowieso niet te schamen, want je kan er niks aan doen.

Wanneer kwam je in de puberteit? Wanneer begon je schaamhaar te groeien bijvoorbeeld? Ik denk dat je een beetje aan de late kant bent qua ontwikkeling namelijk. En dat er plas uitkomt, is dat tijdens het klaarkomen? Of als je na het klaarkomen nog doorgaat met rukken? Waarschijnlijk zal het bij jou niet lang meer duren voor je echt sperma krijgt, gezien je leeftijd. Daarna kom je waarschijnlijk ook sneller en intenser klaar.

Niks van gemerkt natuurlijk, pas bij het wakker worden vond ik dat vervelende 'plakspul'. M'n moeder zei alleen iets over opgroeien dus wist ik nog niks. Toen ik tien was zag ik een andere jongen van mijn leeftijd trekken, en tegelijkertijd heeft een vriendje van 14 me uitgelegd hoe alles werkte, dus toen begon het allemaal D Echt sperma kreeg ik toen ik een jaar of twaalf was, niet later in elk geval. Ik heb weleens witte vlekken maar nog nooit echt als ik ruk sperma hoe kan dat?

Kom je wel klaar tijdens het rukken? En hoe groot is je pik? En heb je al schaamhaar? J13, Je bedoelt op je lichaam als je wakker wordt of zo? Misschien omdat het dan opgedroogd is, dan lijkt het witter dan als het vers en vloeibaar is. Ik heb nog nooit een zaadlozing gehad of natte droom voor zover ik het weet maar ik heb wel het plasgevoel als ik trek. Ik ben nu bijna 12 m'n penis is ong.