Call: Email:

Harige kut vingeren kutje proeven


harige kut vingeren kutje proeven

Dokter sex verhit escort

Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Lesbiennes proeven elkaars glad geschoren kutjes ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Overwhelming lesbian lust play. Lesbische Alexis Texas en Mia Malkova vingeren elkaars kutjes. Lesbische spanning na een intense yoga sessie.

A lesbian exploration with babes Dana Vespoli and Aria Alexander. Lesbiennes likken sappige natte kutjes. Interracial lesbian sexual escapade with Adrian and Elsa. MILF likt een geil lesbisch tiener kutje. Lesbiennes sidderen van intense orgasmes. Ik keek Erin in de ogen en kuste haar op de mond. Het was alsof ik een schok kreeg. Ik trok me even terug maar ik moest verder doen. Je moet het wel doen tot wanneer wij zeggen dat het goed is he. Dus begon ik haar weer te kussen. Stilletjes liet ik mijn tong bij haar binnen dringen.

Erin gaf geen krimp. Dus stak ik mijn tong ineens in haar mond. Erin trok haar ineens terug. Zeg vuile pot zei ze. Het is maar een spelletje he. Je moet me daarom niet beginnen te tongen. Ben jij lesbisch of zo. Iedereen bekeek me aan met vragende ogen. Ik wist gewoon niet meer waar te kruipen. Sorry zei ik, ik dacht dat het bij het spelletje hoorde.

We besloten maar te gaan slapen. Ik hoorde Erin tegen Michelle fluisteren; ik denk dat zei echt op vrouwen valt hoor. Denk je zei Michelle. Ik deed alsof ik het niet gehoord had. Ik begon me af te vragen of ze soms gelijk hadden. Nog nooit had ik de behoefte gehad om een vrouw te kussen. Het was toch maar een spelletje. En toch had ik iets gevoel wat ik nog nooit gevoeld had.

Ik was opgewonden geraakt van haar te kussen. Hoe kon dat nu? Diep in de nacht werd ik wakker gemaakt door Michelle.

Hey Karen, ben je wakker? Tja nu toch zei ik. Mag ik je wat vragen. Toen je Erin kuste was dat echt gespeeld of werd je echt opgewonden? Je kan het me zeggen hoor. Ik moet toegeven dat ik enigszins opgewonden werd. Ik begrijp het zelf niet hoor. Ik heb echt nog nooit iets met een vrouw gedaan hoor. Nou zei ze, ik geloof je wel. Waarom vraag je me dat zei ik. Nou beloof me om niet te lachen he. Toen ik je zag kussen met Erin vond ik dat het mooiste wat ik ooit heb gezien.

Wat bedoel je zei ik. Nou, ik wou eigenlijk dat ik in de plaats van Erin was. Hoe zei ik, ben jij soms lesbisch. Ik weet het niet goed. Ik heb het ook nog nooit gedaan maar ik zou het toch wel eens willen proberen. Het was donker in de kamer maar ik kon toch de omtrekken van haar gezicht zien. Ik wil je kussen meid en zonder waarschuwing stak ze haar tong in mijn mond..

Ik wil je nemen. Ik wil je likken en vingeren. Ik wil alles proberen met jou. Maar Kate en Erin liggen daar fluisterde ik. Ik zal stilletjes zijn zei ze en stak haar tong terug in mijn mond.

Zuig op mijn tong fluisterde ze. Neem mijn tong en zuig er hard op. En voor het eerst in mijn leven was ik echt aan het kussen met een vrouw. Ik zoog zo hard ik kon. Onze tongen draaiden cirkeltjes. Ik probeerde zo veel mogelijk van haar speeksel in te slikken. Nog nooit was ik zo heet geweest. Michelle begon een beetje te kreunen. Stil zei ik, straks horen ze ons. Het kan me niet schelen zei Michelle.

Ik wil je nu! Ik voelde haar hand naar beneden glijden. Ooh Michelle je maakt me gek. Nou ik ga je nog gekker maken antwoordde ze. Ik voelde hoe een vinger in mijn kutje gleed. God Karen wat ben jij nat zeg. Het stroomt er gewoon uit zei ze. Ik voelde hoe ze stilletjes naar beneden ging en voor het eerst voelde ik een vrouwentong op mijn clitje. Ooh Karen wat ruikt dat lekker. Ze begon me als een bezetene te likken.

Drink mijn sappen Michelle. Lik mijn kutje helemaal droog. Ooh ja Karen, laat je sappen lekker stromen. Had ik geweten dat het zo lekker smaakte had ik het al veel eerder gedaan meid.

Door die praat was ik nog geiler geworden. Ze bleef maar onvermoeid verder likken. Steek ondertussen je vingers in mijn kut fluisterde ik.

Wat ze dan ook deed. Eerst één, dan twee tot ze er alle vier in zaten. Ik ga je kutje lekker open rekken zei ze. Hoe stil we ook probeerden te zijn we konden de typische geluidjes van een likkende tong niet verhinderen. Ooh Michelle, ik ga klaarkomen. Doe maar fluisterde ze. Laat je maar lekker gaan.

Ze likte en vingerde verder tot ik gillend klaar kwam. Aauh ja, ik kom. Ik kom klaar aauh!!! Plots ging het licht aan.

Kate en Erin bekeken ons verstijfd aan. Michelle lag nog steeds met haar gezicht tussen mijn benen. Geschrokken probeerden we nog recht te springen maar het was natuurlijk veel te laat. Zijn jullie nu echt gek geworden of zo. Michelle kwam naast met zitten.

Haar gezicht was klodder nat van mijn kutgeil. Nou zei Erin, van Karen had ik mijn vermoedens maar van jou Michelle. Dat had ik nooit verwacht. We bleven daar maar verlegen zitten alsof we iets ernstig hadden gedaan. Nou zei ik, waarom zo een reactie. Wij hebben toch niets misdaan. Wij zijn nog steeds dezelfde persoon hoor. Trouwens waarom zouden wij ons moeten schamen. Tja eigenlijk heeft karen gelijk zei Michelle. Wij doen toch wat we willen met ons lichaam. Michelle keek me aan en kuste me vol op de mond.

Stop ermee zeiden ze. Kijk Kate; kijk Erin. Let goed op hoe ik mijn geil van Michelle haar gezicht ga likken zei ik Het was alsof we al onze remmingen los lieten.

Het kon ons niet meer schelen wat ze van ons dachten. Ik stak mijn tong uit en begon haar gezicht proper te likken. Zeker dat jullie niet willen proeven. Lik me Karen zei Michelle. Laat hen zien hoe lekker het kan zijn.

Michelle ging op haar rug liggen en ik liet mijn gezicht tussen haar benen zakken. Ik wou niet dat Kate en Erin wisten dat ik nog nooit een vrouw gelikt had. Ik deed er zelfs nog een schepje bovenop. Kijk meiden zei ik. Ik ga mijn tong lekker in haar kutje steken.

Ik begon te likken alsof ik dat al jaren deed. Ik begon zelf aan haar gaatje te likken. Ooh Karen wat doe jij dat lekker meid. Steek je vinger lekker in mijn kont. Ooh ja zo, aauh. Het is zo lekker. Terwijl ik Michelle aan het likken was keek ik in de richting van Kate en Erin.

Nou meiden, vinden jullie dat nu niet opwindend. Ze bleven daar maar stokstijf staan. Zeg me nu niet dat jullie zelf niet een beetje nat worden. Nu was het hun beurt om een rooie kop te krijgen.

Kom aan en kom erbij. Je zal het zeker leuk vinden. Ik rechtte me en ging voor Erin en Kate staan. Zonder verwittiging naam ik Erin haar hoofd vast en stak mijn tong in haar mond.

Ruik je dat Erin. Dat is de lekkere geur van Michelle haar kutje. Proef je haar sappen. In tegenstelling tot eerder vanavond trok ze zich niet weg. Terwijl ik haar kuste kon ik haar tong voelen bewegen. Ze begon me voorzichtig terug te kussen. Ik voelde hoe zij haar tong in mijn mond stak. Zij begon mij te tongen. Stop Erin zei Kate. Je gaat me toch niet vertellen dat ook jij lesbisch bent. Je hoeft toch niet lesbisch te zijn om sex te hebben met een andere vrouw hoorde ik Michelle zeggen.

Kijk maar hoe Erin geniet. Ik denk dat ze er helemaal klaar voor is Karen zei Michelle. Denk je zei ik. Ja hoor ga maar eens voelen aan haar kutje. Ik ben er zeker van dat ze al lekker nat is. Terwijl ik haar bleef zoenen ging ik met mijn hand in haar slipje. Ze was effectief nat. Zie je wel zei ik. Zie je wel dat je het lekker is. Met haar ogen op een kier van genot keek ze naar Kate alsof ze zich wou verontschuldigen.

Kom Kate blijf daar toch niet zo staan zei ik. Probeer het ook eens. Ik trok mijn vinger uit Erin haar kut en zag dat hij glinsterde van haar geil. Kijk Kate, kijk hoe nat ze wel is en dat terwijl ze ons een paar minuten geleden nog verweet van alles en nog wat. Ik ging nog iets dichter bij Kate staan en zonder schroom propte ik mijn vinger in haar mond.

Met mijn andere hand hield ik haar hoofd vast zodat ze niet weg kon. Lik haar geil op zei ik. Ze probeerde wel tegen te stribbelen maar na een paar seconden kon ik haar tong over mijn vinger voelen gaan. Lekker toch zei ik. Nu kan je zeggen dat je ook eens van een kut geproefd hebt. En zeg me nou niet dat ook jij niet nat bent he.

Michelle kwam dichterbij staan en nam Kate bij de schouders. Leg je maar op de grond meid. Als een gewillig slaafje deed ze het. Kom Erin, zet je met je kut op haar gezicht. Ze keken mekaar aan alsof ze een slag van de hamer hadden gekregen. Kom aan Erin ga boven haar gezicht zitten en laat je geil lekker in haar mond stromen. Ik ontdeed haar van haar slipje en ze ging met gespreide benen boven Kate staan.

Laat je maar zakken meid. Ze ging met haar kut net boven Kate haar mond zitten. Steek je tong uit Kate. Ik kon zien dat ze stilletjes haar mond opende en ze voorzichtige likjes begon te geven op haar lipjes.

Nou dames, is het nu echt zo erg dan dat jullie verwacht hadden. Eindelijk lieten ze hun zogezegde schroom varen. De eerste voorzichtige likjes werden vervangen door een stevige likbeurt. Erin nam haar borsten vast en begon stevig in haar tepels te knijpen. Ik nam haar hoofd vast en duwde haar naar beneden tussen de benen van Kate zodat ze in een lekkere 69 positie lagen.

Ik kon horen hoe ook Erin begon te likken.harige kut vingeren kutje proevenNeuken ede sex contact amersfoort


Priveontvangst shemale sex met slet


Lesbische spanning na een intense yoga sessie. A lesbian exploration with babes Dana Vespoli and Aria Alexander. Lesbiennes likken sappige natte kutjes.

Interracial lesbian sexual escapade with Adrian and Elsa. MILF likt een geil lesbisch tiener kutje. Lesbiennes sidderen van intense orgasmes. Pretty Cosima and Roxy in a hot lesbians throwback session teenlickspussy. Hot lesbians eating shaved pussy. Lesbische sex met 2 strakke tieners. A cool lesbian sex in the bathroom. An unforgettable lesbian sex play with Remy and Alli.

Lesbians sticking tongue in their pussy. Lesbians in their seductive technique. Slutty babes Jessa and Cherie licking and sucking pussy momlickspussy. Lesbians lick beautiful natural boobs. Een sensueel lesbisch onderonsje in bed. MILF loves teen lesbian pussy. Ik kom klaar aauh!!! Plots ging het licht aan. Kate en Erin bekeken ons verstijfd aan. Michelle lag nog steeds met haar gezicht tussen mijn benen. Geschrokken probeerden we nog recht te springen maar het was natuurlijk veel te laat.

Zijn jullie nu echt gek geworden of zo. Michelle kwam naast met zitten. Haar gezicht was klodder nat van mijn kutgeil. Nou zei Erin, van Karen had ik mijn vermoedens maar van jou Michelle. Dat had ik nooit verwacht. We bleven daar maar verlegen zitten alsof we iets ernstig hadden gedaan.

Nou zei ik, waarom zo een reactie. Wij hebben toch niets misdaan. Wij zijn nog steeds dezelfde persoon hoor. Trouwens waarom zouden wij ons moeten schamen.

Tja eigenlijk heeft karen gelijk zei Michelle. Wij doen toch wat we willen met ons lichaam. Michelle keek me aan en kuste me vol op de mond. Stop ermee zeiden ze. Kijk Kate; kijk Erin. Let goed op hoe ik mijn geil van Michelle haar gezicht ga likken zei ik Het was alsof we al onze remmingen los lieten. Het kon ons niet meer schelen wat ze van ons dachten.

Ik stak mijn tong uit en begon haar gezicht proper te likken. Zeker dat jullie niet willen proeven. Lik me Karen zei Michelle. Laat hen zien hoe lekker het kan zijn. Michelle ging op haar rug liggen en ik liet mijn gezicht tussen haar benen zakken. Ik wou niet dat Kate en Erin wisten dat ik nog nooit een vrouw gelikt had. Ik deed er zelfs nog een schepje bovenop. Kijk meiden zei ik. Ik ga mijn tong lekker in haar kutje steken.

Ik begon te likken alsof ik dat al jaren deed. Ik begon zelf aan haar gaatje te likken. Ooh Karen wat doe jij dat lekker meid. Steek je vinger lekker in mijn kont. Ooh ja zo, aauh. Het is zo lekker. Terwijl ik Michelle aan het likken was keek ik in de richting van Kate en Erin.

Nou meiden, vinden jullie dat nu niet opwindend. Ze bleven daar maar stokstijf staan. Zeg me nu niet dat jullie zelf niet een beetje nat worden. Nu was het hun beurt om een rooie kop te krijgen. Kom aan en kom erbij. Je zal het zeker leuk vinden. Ik rechtte me en ging voor Erin en Kate staan. Zonder verwittiging naam ik Erin haar hoofd vast en stak mijn tong in haar mond. Ruik je dat Erin.

Dat is de lekkere geur van Michelle haar kutje. Proef je haar sappen. In tegenstelling tot eerder vanavond trok ze zich niet weg.

Terwijl ik haar kuste kon ik haar tong voelen bewegen. Ze begon me voorzichtig terug te kussen. Ik voelde hoe zij haar tong in mijn mond stak. Zij begon mij te tongen. Stop Erin zei Kate.

Je gaat me toch niet vertellen dat ook jij lesbisch bent. Je hoeft toch niet lesbisch te zijn om sex te hebben met een andere vrouw hoorde ik Michelle zeggen. Kijk maar hoe Erin geniet. Ik denk dat ze er helemaal klaar voor is Karen zei Michelle. Denk je zei ik. Ja hoor ga maar eens voelen aan haar kutje.

Ik ben er zeker van dat ze al lekker nat is. Terwijl ik haar bleef zoenen ging ik met mijn hand in haar slipje. Ze was effectief nat. Zie je wel zei ik. Zie je wel dat je het lekker is. Met haar ogen op een kier van genot keek ze naar Kate alsof ze zich wou verontschuldigen. Kom Kate blijf daar toch niet zo staan zei ik. Probeer het ook eens. Ik trok mijn vinger uit Erin haar kut en zag dat hij glinsterde van haar geil.

Kijk Kate, kijk hoe nat ze wel is en dat terwijl ze ons een paar minuten geleden nog verweet van alles en nog wat. Ik ging nog iets dichter bij Kate staan en zonder schroom propte ik mijn vinger in haar mond. Met mijn andere hand hield ik haar hoofd vast zodat ze niet weg kon.

Lik haar geil op zei ik. Ze probeerde wel tegen te stribbelen maar na een paar seconden kon ik haar tong over mijn vinger voelen gaan. Lekker toch zei ik. Nu kan je zeggen dat je ook eens van een kut geproefd hebt. En zeg me nou niet dat ook jij niet nat bent he. Michelle kwam dichterbij staan en nam Kate bij de schouders. Leg je maar op de grond meid. Als een gewillig slaafje deed ze het. Kom Erin, zet je met je kut op haar gezicht. Ze keken mekaar aan alsof ze een slag van de hamer hadden gekregen.

Kom aan Erin ga boven haar gezicht zitten en laat je geil lekker in haar mond stromen. Ik ontdeed haar van haar slipje en ze ging met gespreide benen boven Kate staan. Laat je maar zakken meid. Ze ging met haar kut net boven Kate haar mond zitten. Steek je tong uit Kate. Ik kon zien dat ze stilletjes haar mond opende en ze voorzichtige likjes begon te geven op haar lipjes.

Nou dames, is het nu echt zo erg dan dat jullie verwacht hadden. Eindelijk lieten ze hun zogezegde schroom varen. De eerste voorzichtige likjes werden vervangen door een stevige likbeurt. Erin nam haar borsten vast en begon stevig in haar tepels te knijpen. Ik nam haar hoofd vast en duwde haar naar beneden tussen de benen van Kate zodat ze in een lekkere 69 positie lagen.

Ik kon horen hoe ook Erin begon te likken. Ja schatje lik maar lekker door. Drink haar kutje leeg. Kom zei ik tegen Michelle. Nu is het jouw beurt. Ze legde zich terug op haar rug en ik begon haar te likken. De ganse kamer werd opgevuld met een stevige gekruide kut geur. Ik kon mijn twee vriendinnen horen roepen.

Ooh Kate lik mijn kut. Doe me klaar komen. Wat smaak jij lekker. Dit alles gaf mij nog meer moed om Michelle verder te likken. Ik stak mijn tong diep in haar kutje en probeerde zoveel mogelijk van haar sappen tot mij te nemen. Ooh Michelle, ik wil dat je me nog meer geeft riep ik. Ooh ja zei ze.

Wil je werkelijk alles van me proeven. Michelle rechtte zich en zei me dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Ze kwam neerzitten tot op een paar centimeter van mijn mond. Open je mondje maar lekker zei. Ik zal je iets laten proeven wat je nog nooit geproefd hebt. Ze nam haar schaamlipjes vast en spreidde haar kutje open.

Ben je er klaar voor meid. Ik begreep maar al te goed wat ze van plan was. Ik ga lekker in je mondje plassen meisje en ik wil dat je me ondertussen verder likt. Ik openend mijn mond zo ver mogelijk en ik kon de eerste stralen voelen binnen lopen.

Alles slikte ik gretig in. Ooh Kate, Erin kreunde Michelle. Kijk hoe ik in haar mondje plas. De meiden kwamen bij ons zitten en Kate en Erin begonnen mij te likken. Overal kon ik handen en tongen voelen. Nog nooit van mijn leven had ik zo een lekker sex gehad.

Ondertussen plaste Michelle me verder onder. Diep stak ik mijn tong in haar kutje. Zonder te verwittigen begon ik ook te plassen. Ik dacht dat de meiden zich zouden wegtrekken en zeggen dat dit te veel van het goede was maar nee hoor, ze bleven lekker verder likken.

Ooh Michelle kijk ze eens doen. Ze likken alles op. Ze doen lekker verder. Door dit zicht kwam Michelle gillend klaar. Uitgeput liet ze zich naast me op de grond vallen. Nu jullie nog zei ik. Kom hier en plas me onder. Ze kwamen boven me staan en lieten alles vloeien. Ondertussen waren ze elkaar aan het vingeren. Ik van mijn kant probeerde zoveel mogelijk van hun sappen binnen te slikken. Bijna gelijktijdig kwamen ze klaar.

Ze kwamen tot net boven mijn gezicht en gaven me beiden een zoen op de mond. Ik omarmde hen en zei. En meiden was het lekker. Zonder een woord te zeggen begonnen ze mijn hele lichaam af te likken. Uitgeblust vielen we lang uitgestrekt op de grond. Toen pas beseften we wat een ravage we hadden veroorzaakt in de kamer. De vloer was doorweekt. Nou meiden zei ik, ik denk dat we eerst nog een beetje zullen moeten opvegen hoor.

Pas laat in de nacht vielen we uitgeput in slaap. Ik werd ’s morgens als eerste wakker. Mijn vriendinnen sliepen nog vast had ik de indruk. Ik besloot dan maar om stilletjes op te staan. Toen ik in de keuken aankwam zag ik de moeder van Kate aan ’t tafel zitten. Ja zeg dat wel antwoordde ze op een nogal brute toon. Scheelt er iets mevrouw vroeg ik. Kijk Karen, ik heb jullie deze nacht bezig gehoord. Wat mevrouw probeerde ik nog te zeggen. Je weet maar al te goed wat Karen. Ik heb je in godsnaam horen zeggen “lik me Michelle, ooh kijk Michelle ik plas in hun mond en ze blijven me verder likken”.

Heb jij werkelijk in Kate en Erin hun mond geplast. Hebben jullie daar werkelijk seks gehad met elkaar. Ik kon niet anders dan ja knikken. Ik besef dat het misschien nogal schokkerend over komt.

Wat vroeg Natalie me want zo heette de moeder van Kate. Wel zei ik, dat wij elkaar gelikt hebben en dat we plasseks hebben gehad. Als je er achteraf over spreekt klinkt het inderdaad misschien niet normaal maar ik kan u verzekeren dat het tijdens het seksen helemaal niet vies is hoor. Zijn jullie dan allemaal lesbisch. Is mijn dochter lesbisch vroeg ze me. Neen mevrouw, buiten ik denk ik niet dat ze het zijn. Wij hebben gewoon sex gehad. Hou jij dan van vrouwen vroeg ze. Ja mevrouw, na deze nacht ben ik zeker dat ik lesbisch ben.

Ik had het ook nog nooit gedaan maar nu weet ik wel beter. Ik wil me niet meer schamen omdat ik van vrouwen hou. Ze bleef daar maar zitten met honderden vragen in haar ogen.

Zeg het aub niet aan uw dochter mevrouw. Ze zal nu al genoeg in de war zijn. Wel zei ik; ze wou eerst niet meedoen alsook Erin maar ik denk dat het beeld van twee likkende vrouwen hen meer opgewonden heeft dan dat ze uiteindelijk zullen willen toegeven. Voor heb was het gewoon een experiment.

Maar voor jou niet vroeg Natalie. Hebt u nooit geëxperimenteerd mevrouw vroeg ik bescheiden. Neen Karen ik ben jong gehuwd en heb nooit iemand anders gehad.