Call: Email:

Donkere kut gratis pje kijken


donkere kut gratis pje kijken

.

Sex escort limburg dikke lul klein kutje

Bij elke stoot schoten Ina en Michel omhoog en kreunden ze beiden. Ik begon aan mijn eindspurt en klapte nu elke keer vol op de strakke jongensreet voor me! Eindelijk voelde ik mijn lul opzwellen en spoot ik mijn sperma in zijn kont! Zodra ik uitgespoten was begon Michel als een gek op Ina in te beuken en kreeg ze nu weer stoot op stoot. Die gilde het uit: Ze kwam op haar bekende manier klaar, met veel lawaai dus! Ze bleef klaarkomen tot Michel na een laatste harde stoot verkrampte en zijn geil in haar sproeide, terwijl mijn zaad nog uit zijn kont door zijn bilnaad gleed in draderige grijze klodders.

Hijgend liet hij zich op haar zakken om bij te komen. Ina omarmde hem en duwde zijn borst tegen haar megatieten om hem nog lekker te gaan tongen als toetje. Maria, Ingrid en ook Madelief alweer waren druk bezig met de laatste ronde. Maria lag ingeklemd tussen de twee restaurant-jongens die haar in kut en kont lagen te neuken. Ze keek me aan en knipoogde, duidelijk naar haar zin! Ingrid had zich weer vastgeprikt op de stierenlul van Joop terwijl Evert haar anaal te pakken nam.

Ingrid zag me kijken en ze beantwoordde mijn blik met een beetje moeilijk gezicht. Dat kon ik me goed voorstellen want alleen de lul van Joop in je lijf hebben was al een prestatie en dan nog die van Evert er bij… ze zou beslist wat moeite hebben met gewoon lopen, laat staan skiën, straks! Madelief werd door Jean geneukt en wenkte me.

Ik kroop naar haar toe en hoewel ze gezien moest hebben dat ik net Michel in zijn reet had geneukt aarzelde ze niet en zoog ze mijn natte lul helemaal op. Ze zoog, trok aan mijn lul en masseerde mijn ballen en dat allemaal terwijl ze lag te schudden onder het gebeuk van Jean.

Zodra mijn lul enigszins stijf werd wisselden ze van positie, Jean ging nu onder liggen en Madelief kroop over hem heen. Meteen gleed de lul van Jean weer in haar soppende kutje en ik duwde mijn pik weer in een kontgat maar nu van een vrouw. Ook dit gaatje was strak, warm en bovendien voelde ik de lul van Jean langs de mijne glijden!

Beiden pompten we nu hard in het onderlichaam van Madelief die kraaiend orgasme na orgasme kreeg! Tenslotte spoten we haar bijna gelijktijdig vol en bleven we even in deze positie uithijgen, met onze pikken nog in haar kutje en kontje begraven!

Naast ons stond net Maria op, ik zag dat de mannen goed hun best hadden gedaan, het zaad en geil lekte in trage stromen langs haar benen naar beneden!

Ze keek om zich heen en zag Michel. Die legde ze op de grond en in één beweging ging ze op zijn gezicht zitten! Michel wist niet wat hem overkwam en dacht dat Maria gewoon even wilde uitlekken. Nou, dat wilde ze ook wel, eerst… Nadat ze gelukzalig kijkend, met haar kut over zijn gezicht had gereden, waarbij zijn neus diep in haar gaatje was begraven, liet ze zich lekker leeglopen. Het geil liep recht zijn mond in en Michel likte en slikte alles keurig weg.

Ineens zag ik hem wat spartelen: Toen Maria echt helemaal leeg was stond ze op en kon ik het gezicht van Michel zien: Wat verwilderd, letterlijk zeiknat maar het resultaat was wel een stevige erectie! Maria wenkt en me en ik kroop naderbij. Terwijl Michel nog lag bij te komen van deze pispartij trok Maria lekker aan zijn lul die ze nu recht omhoog hield. Ik hurkte er boven en liet me vervolgens zakken.

Met Maria er bij kon ik dat rustig doen want die kon heel precies mikken. Ik voelde de eikel van Michel mijn kont inglijden en ik liet me meteen maar helemaal op zijn buik zakken tot ik met mijn zak tegen de zijne zat.

Maria ging wijdbeens voor me staan zodat ik haar kutje uit kon likken maar na een minuutje wilde dat niet meer, ik begon stevig op de lul in mijn kont te rijden en genoot van de paal die ik daar in mijn darm op en neer voelde glijden.

Ik steunde nu op de knieën van Michel en kneep met mijn kringspier stevig om die heerlijke warme piemel in mijn reet. Ineens voelde ik dat het sperma mijn reet in schoot. De lul die net nog zo stevig in mijn reet zat gleed nu, gesmeerd door zijn eigen zaad, soepel heen en weer! Mijn eigen lul was door deze geile ervaring ook weer stijf geworden en zwiepte op en neer onder mijn gewip. Ik gleed van Michel af, waarbij ik een spoor van zaad op zijn kruis drupte.

Maria, de lieverd, had al vlak voor me één van de andere jongens in positie gebracht. Ze had zelfs zijn reet al vast nat gemaakt. Ik hoefde alleen maar iets naar voren te gaan om weer een jongensreet in te glijden! Ik pakte hem stevig bij zijn heupen en pompte hard in en uit tot ik opnieuw klaarkwam en mijn laatste restje sperma wegspoot in de strakke reet voor me.

Die bleef, op aanwijzing van Maria, nog even zo liggen, ook al omdat Maria wijdbeens vlak voor hem was gaan liggen zodat hij haar kon beffen. Ik bleef lekker diep in de strakke reet zitten en voelde mijn lul verslappen. Zodra ik voelde dat ik kon, pakte ik hem weer stevig beet zodat hij niet weg kon kruipen en begon ik me leeg te pissen in zijn aars.

Eerst mijn zaad en nu mijn zeik! Hij schrok wel maar besefte dat hij nergens heen kon. Hij begroef zijn gezicht tussen de benen van mijn vrouw terwijl ik me lekker leeg liet lopen tot ik echt ook de laatste druppels uit mijn blaas had geperst. Pas daarna trok ik me terug, waarbij een grote golf pis met zaad uit zijn reet liep. Maria hield zijn hoofd met beide handen vast, ze wilde dat hij haar befte tot ze weer was klaargekomen!

Pas toen dat gebeurd was liet ze hem los en kon hij “ontsnappen”! Met samengeknepen billen wankelde hij naar het toilet, een spoor van mijn pis liet precies zien waar hij langs was gelopen! Nadat iedereen was klaargekomen, bijgekomen en zich had opgefrist ontdekten we dat het al erg laat was geworden! Hoogstens tijd voor nog een uurtje skiën!

Snel deden we onze skikleren aan, bedankten onze gast jonge heren en gingen we weer naar buiten. Michel deed erg zijn best en na afloop beloonden we hem met een dikke fooi. Toen we die avond weer in “ons” restaurant gingen eten vroeg de baas meteen hoe het bevallen was. Ina zei dat ze hem dat wel wilde vertellen maar niet hier aan tafel! Hij keek helemaal blij en sleurde haar zowat mee, niet naar de toiletten maar naar een deur met “privé” er op. Ina vertelde, toen ze terugkwam, dat hij haar had meegenomen naar een slaapkamer waar hij haar meteen begon te zoenen, terwijl hij intussen haar de kleren zowat van het lijf rukte!

Al gauw lagen ze samen op het bed en zat Ina op hem met zijn stijve diep in haar zwarte flamoes en zijn handen om haar grote tieten! Michel kwam ineens ook binnen en voor ze het wist zat hij in haar kontgaatje te stampen! De twee mannen kwamen kreunend klaar en ook Ina kreeg een orgasme.

Snel trok ze Michel op bed en lekte ze weer op zijn gezicht uit om zich daarna gauw bij de wastafel op te frissen. Al met al had deze hele exercitie net geen tien minuten geduurd. Het leverde ons een prima bediening en na afloop geen rekening op!

Toen we met z’n achten wilden vertrekken kwam de baas er bij zitten en boog hij zich naar ons toe. Hij vertelde fluisterend dat er de volgende avond een heel “speciale” feestavond zou worden gehouden in de zaal achter zijn restaurant.

Als we daar bij aanwezig wilden zijn en de dames zich “niet al te preuts” zouden gedragen dan wilde hij daar wel iets tegenover stellen, namelijk vijfhonderd euro per dame, mits die dus… Hier zweeg hij afwachtend.

Nou, dat leek iedereen wel wat, dus we stemden grif toe. De dag erna deden we kalm aan, en al helemaal geen seks, we verwachtten dat we allemaal die avond op dat gebied wel aan onze trekken zouden komen! We skieden wat op de makkelijkste pistes en gingen vroeg naar onze appartementen omdat de dames allemaal zich uitgebreid wilden voorbereiden! Kutjes werden gladgeschoren en steeds door minimaal twee mannen gecontroleerd of er geen enkel haartje vergeten was.

Dat daarbij er af en toe een vinger in een gaatje verdween was natuurlijk geheel per ongeluk! Ook de mannen schoren hun kruis en zak zodat ook zij er die avond netjes bij zouden lopen! We gingen op pad in onze dikke winterjas maar wat daar onder zat was van een heel ander kaliber! Zodra we aankwamen werden we door de baas verwelkomd en gingen we meteen naar de zaal waar het al behoorlijk druk was met vooral veel jongelui maar toch ook wel een behoorlijk aantal oudere stellen.

Op een enkele bank werd al wat geneukt maar de meesten dansten wat, meestal erg dicht tegen elkaar geklemd en met de handen op plaatsen waar dat eigenlijk niet hoorde! Al snel dansten wij ook met steeds wisselende partners en ook wij hielden onze handen niet thuis! Ook werd er onderhand veel gezoend en getongd.

Natuurlijk trokken Joop en Ina de meeste aandacht, beiden waren immers pikzwart en dat viel hier wel op! Bovendien zagen de dames natuurlijk zijn megalul die een enorme bult in zijn strakke jeans maakte. Met haar tieten trok ze overal de blikken naar zich toe, hier dus helemaal! Na een bijzonder zwoele dans waarbij ik een fragiel grietje in mijn armen had werd het licht wat gedimd, het sein dat er nu wel wat meer mocht gebeuren.

Meteen zakte het grietje door haar knieën om mijn broek los te maken. Zodra ze mijn broeken had uitgekregen begon ze mijn lul en zak te strelen.

Ze boog zich voorover en even voelde ik haar adem op mijn eikel maar meteen daarna zoog ze hem voor het grootste deel naar binnen om me te gaan pijpen. Haar handen gingen van mijn paal naar mijn zak en ook mijn kontgaatje werd onderzocht. Zodra mijn lul op volle oorlogssterkte was kwam ze omhoog en draaide ze zich om waarbij ze haar minirokje over haar heupen omhoog sjorde.

Ik had tijdens het dansen al ontdekt dat ze geen broekje aanhad dus toen ze wat voorover boog begreep ik de bedoeling. Ik voelde tussen haar kutlipjes en meteen werden mijn vingers kleddernat van haar geil: Die hoefde ik niet nat te maken! Ik duwde min lul in haar minikutje, wat moeilijk ging want ze was echt heel strak!

Terwijl ik met haar kutje bezig was, kwam er een andere jongen voor haar staan die zijn broek open ritste en zijn lul aanbood. Die verdween meteen in haar mond zodat ze nu “aan het spit” was geregen.

We neukten haar in een rustig tempo om zo lang mogelijk van dit jonge grietje te genieten. Ik zocht met een hand haar clit en begon die al neukend stevig te masseren waardoor er nog meer geil langs mijn lul naar buiten lekte en langs haar lange benen naar beneden begon te druipen! Vlak bij me werd Maria op haar voorkeurs-manier te pakken genomen: Ze werd nu al stevig door drie kerels in haar openingen geneukt en er stonden al meerdere klaar om het over te nemen als er eentje klaar kwam en in één van haar gaatjes had gespoten.

Aan de plasjes geil tussen haar benen te zien waren er al verschillende piemels geweest die zich in haar kutje en kontje hadden leeggespoten. Net toen ik keek spoot er weer eentje in haar kont en slikte ze het zaad door van een ander die in haar mond spoot.

Het grietje intussen, was bijna zover. Ik voelde dat ze stond te trillen tussen ons in en inderdaad, met een gegrom dat van diep uit haar keel kwam verkrampte ze en spoten er twee stralen geil aan weerskanten van mijn stampende lul naar buiten. Wat had die griet een lading geil zeg! Ik glibberde uit haar kut en besloot ook even de diepte van haar kontgaatje te peilen. Omdat mijn piemel glom van haar geil was vochtig maken geen vereiste, ik duwde gewoon stevig tegen haar kontgaatje en meteen gleed ik naar binnen.

Ze keek niet eens om, ze was dit dus al wel gewend, zo veel was duidelijk! De man voor haar kreeg het moeilijk en spoot even later haar mond vol waarna hij zonder verdere plichtplegingen zijn pik terugtrok en wegliep. Veel tijd om teleurgesteld te zijn over zijn brute vertrek was er niet want meteen stond er een andere knul klaar om zijn lul in haar mond te duwen. Opnieuw stonden we lekker tegen elkaar in te stoten zodat het grietje waarvan ik de naam niet eens wist elke keer klem kwam te zitten tussen onze piemels en we lekker diep konden stoten.

Joop’s belangrijkste eigenschap was op de één of andere manier alom bekend bij de meiden. Hij lag relaxed op een matras en hoefde verder niks te doen. Er zat voortdurend een meisje bij zijn kruis om zijn gevaarte rechtop te houden terwijl een kut zich erboven positioneerde om daarna naar beneden te zakken over de lul waarvan ik zeker wist dat het de dikste en langste in de zaal was en vermoedelijk in de wijde omgeving.

Een hele groep meiden keek vol ontzag toe en elke keer als er een grietje was die de hele paal kon hebben en tot op zijn kruis was gezakt werd er goedkeurend geapplaudisseerd! De gelukkige mocht een paar keer op en neer glijden over zijn mega-worst om dan “af te stappen” en plaats te maken voor de volgende.

De meeste grietjes kwamen niet verder dan tot halverwege, die stopten met een van pijn vertrokken mond en kwamen dan kreunend weer omhoog, soms zelfs met wat bloed dat daarna uit hun kutjes lekte! Een enkel grietje was zo doorgeneukt dat die zonder moeite de hele paal verslond en er even lekker op ging rijden, die mochten ook proberen of hij in hun kontgaatje paste.

De meesten weigerden dat maar er waren er toch die ook dit vrij goed lukte en die kregen een echt applaus van de toeschouwers! Die geluksvogels mochten na hun beurt op Joop’s gezicht zitten om door hem klaar gelikt te worden terwijl de volgende griet al weer op zijn lul klom… We hadden van te voren nog snel met elkaar afgesproken dat de dames zouden proberen bij te houden hoeveel kerels ze hadden gehad.

De mannen deden dat niet, logischerwijs konden we misschien drie of vier keer spuiten dus tellen had geen zin. Ik probeerde zo veel mogelijk kutjes met mijn lul uit te proberen en hierbij kwam ik toch wel tot een redelijk groot aantal maar ik paste goed op om niet te spuiten omdat dan mijn piemel het toch op een bepaald moment zou laten afweten!

Ineens zag ik een mooie stoot met lekker grote tieten waar ik echt dol op was! De tieten waren bekroond door twee dikke nippels die er om vroegen uitgetrokken te worden. Ik zou net naar haar toe gaan toen er ook een andere vent op haar af stapte. Ze zag me naderen en knipoogde. Ze legde de jongen op de grond en hurkte boven zijn kruis.

Ze pakte zijn lange lul en duwde die in haar kontgat dat behoorlijk lekte dus daar was ze beslist al vaker die avond in genomen! Zonder moeite liet ze zich helemaal op zijn kruis zakken waarna ze, op haar armen steunend, achterover ging hangen. Ze spreidde haar benen uitnodigend en ik kroop tussen hun benen.

Haar kut glinsterde in het gedempte licht van het vocht geil, zaad, een mengsel? Ja, ik accepteer alle cookies en aanverwante technieken.

Dank je wel, helemaal top. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK. Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site.

Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou.


donkere kut gratis pje kijken

.

Young Juan Fucks His Stepmom. Rollenspel met tropische verrassing. Een casting tot ieders tevredenheid. Big Momma wil een gezichtsmaker. Zet de auto eens aan de kant, ik wil je kutje likken. Strippen in je school uniform. Ebony slet ontvangt een regen van zaad. Rossige knul diep in een grote sappige negerinnen ass. Hot Ebony Teacher's Plan.

Ebon op zoek naar het witte goud. Anaal Trainig Sarah Banks. Jayla True Homemade Sex. Lucky Rob knalt 2 big ass chicks. Ebony ex krijgt de volle laag. Kelsey wil wat extra dollars voor public flashing. Sjors en Sjimmie neuken een volle ebony. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies.

Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken.

Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen.

Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten.

De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics.

Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer.

Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren. Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden.

Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren.

Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten?

Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden.

Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft.

Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden. Ondanks dat ik op de rest van het internet prima mijn eigen privacy kan regelen of er simpelweg niet om geef, ben ik dankbaar dat de overheid mij overal op het Nederlandse web van dit soort nep-privacy-beschermings­stickers voorziet.

Scroll omlaag voor meer informatie. Moe van dit soort popups? Installeer dan de Deze plugin om van het gezeur af te zijn. Hieronder staat het, nog even doorscrollen. Dus u wilt meer informatie?


Prive sex thuis sexdate drachten


Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Nieuwste "negerin" sex films. Black Stallion Bangs Victoria. Knabbel en bruine Babbel neuken een kamper. Big Black Ass Workout. Niet in mij klaarkomen AUB. Volle bek voor zwarte Lea. Melk spuitende ebony ontvangt een creampie. Een zwarte kut met een roze clitje.

Doggy style Dikke Negerinnen. Big Ass Ebony Queen Maserati. Geile ebony danst sexy met de heupen. Young Juan Fucks His Stepmom. Rollenspel met tropische verrassing. Een casting tot ieders tevredenheid. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden.

Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers.

Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen. Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen.

Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten.

De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren.

Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden. Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren.

Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten? Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden. Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft.

Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden.

Ondanks dat ik op de rest van het internet prima mijn eigen privacy kan regelen of er simpelweg niet om geef, ben ik dankbaar dat de overheid mij overal op het Nederlandse web van dit soort nep-privacy-beschermings­stickers voorziet.

Scroll omlaag voor meer informatie. Moe van dit soort popups? Installeer dan de Deze plugin om van het gezeur af te zijn. Hieronder staat het, nog even doorscrollen. Dus u wilt meer informatie?

Ontvangst sex kut klaarkomen


Amateur tiener komt en spuit als een fontein. Een massage puur voor een vrouwelijk orgasme. Spuitend klaarkomen door de neukmachine. Squirt By A Sexy Mom. Opbouwen naar je hoogtepunt. Mooie Leslie komt spuitend klaar met een komkommer. Blonde MILF weet wel raad met dit stoeltje. Dikke snikkel bezorgt Veronica een spuitend orgasme. Zware etappe voor blond wielertalent. Blondje neukt haar natte doos.

Wie zegt dat rijpe vrouwen geen nat kutje hebben? Mollige meid vertroetelt haar natte doosje. Close Up Dildo Fuck. Yes, ook ik kan squirten. Jouw gratis sex films! Nieuwste "negerin" sex films. Black Stallion Bangs Victoria. Knabbel en bruine Babbel neuken een kamper. Big Black Ass Workout. Niet in mij klaarkomen AUB. Volle bek voor zwarte Lea. Melk spuitende ebony ontvangt een creampie. Een zwarte kut met een roze clitje. Doggy style Dikke Negerinnen.

Big Ass Ebony Queen Maserati. Al snel dansten wij ook met steeds wisselende partners en ook wij hielden onze handen niet thuis! Ook werd er onderhand veel gezoend en getongd.

Natuurlijk trokken Joop en Ina de meeste aandacht, beiden waren immers pikzwart en dat viel hier wel op! Bovendien zagen de dames natuurlijk zijn megalul die een enorme bult in zijn strakke jeans maakte. Met haar tieten trok ze overal de blikken naar zich toe, hier dus helemaal! Na een bijzonder zwoele dans waarbij ik een fragiel grietje in mijn armen had werd het licht wat gedimd, het sein dat er nu wel wat meer mocht gebeuren.

Meteen zakte het grietje door haar knieën om mijn broek los te maken. Zodra ze mijn broeken had uitgekregen begon ze mijn lul en zak te strelen. Ze boog zich voorover en even voelde ik haar adem op mijn eikel maar meteen daarna zoog ze hem voor het grootste deel naar binnen om me te gaan pijpen. Haar handen gingen van mijn paal naar mijn zak en ook mijn kontgaatje werd onderzocht. Zodra mijn lul op volle oorlogssterkte was kwam ze omhoog en draaide ze zich om waarbij ze haar minirokje over haar heupen omhoog sjorde.

Ik had tijdens het dansen al ontdekt dat ze geen broekje aanhad dus toen ze wat voorover boog begreep ik de bedoeling. Ik voelde tussen haar kutlipjes en meteen werden mijn vingers kleddernat van haar geil: Die hoefde ik niet nat te maken! Ik duwde min lul in haar minikutje, wat moeilijk ging want ze was echt heel strak! Terwijl ik met haar kutje bezig was, kwam er een andere jongen voor haar staan die zijn broek open ritste en zijn lul aanbood.

Die verdween meteen in haar mond zodat ze nu “aan het spit” was geregen. We neukten haar in een rustig tempo om zo lang mogelijk van dit jonge grietje te genieten. Ik zocht met een hand haar clit en begon die al neukend stevig te masseren waardoor er nog meer geil langs mijn lul naar buiten lekte en langs haar lange benen naar beneden begon te druipen! Vlak bij me werd Maria op haar voorkeurs-manier te pakken genomen: Ze werd nu al stevig door drie kerels in haar openingen geneukt en er stonden al meerdere klaar om het over te nemen als er eentje klaar kwam en in één van haar gaatjes had gespoten.

Aan de plasjes geil tussen haar benen te zien waren er al verschillende piemels geweest die zich in haar kutje en kontje hadden leeggespoten. Net toen ik keek spoot er weer eentje in haar kont en slikte ze het zaad door van een ander die in haar mond spoot.

Het grietje intussen, was bijna zover. Ik voelde dat ze stond te trillen tussen ons in en inderdaad, met een gegrom dat van diep uit haar keel kwam verkrampte ze en spoten er twee stralen geil aan weerskanten van mijn stampende lul naar buiten. Wat had die griet een lading geil zeg! Ik glibberde uit haar kut en besloot ook even de diepte van haar kontgaatje te peilen.

Omdat mijn piemel glom van haar geil was vochtig maken geen vereiste, ik duwde gewoon stevig tegen haar kontgaatje en meteen gleed ik naar binnen. Ze keek niet eens om, ze was dit dus al wel gewend, zo veel was duidelijk!

De man voor haar kreeg het moeilijk en spoot even later haar mond vol waarna hij zonder verdere plichtplegingen zijn pik terugtrok en wegliep.

Veel tijd om teleurgesteld te zijn over zijn brute vertrek was er niet want meteen stond er een andere knul klaar om zijn lul in haar mond te duwen. Opnieuw stonden we lekker tegen elkaar in te stoten zodat het grietje waarvan ik de naam niet eens wist elke keer klem kwam te zitten tussen onze piemels en we lekker diep konden stoten. Joop’s belangrijkste eigenschap was op de één of andere manier alom bekend bij de meiden. Hij lag relaxed op een matras en hoefde verder niks te doen. Er zat voortdurend een meisje bij zijn kruis om zijn gevaarte rechtop te houden terwijl een kut zich erboven positioneerde om daarna naar beneden te zakken over de lul waarvan ik zeker wist dat het de dikste en langste in de zaal was en vermoedelijk in de wijde omgeving.

Een hele groep meiden keek vol ontzag toe en elke keer als er een grietje was die de hele paal kon hebben en tot op zijn kruis was gezakt werd er goedkeurend geapplaudisseerd! De gelukkige mocht een paar keer op en neer glijden over zijn mega-worst om dan “af te stappen” en plaats te maken voor de volgende.

De meeste grietjes kwamen niet verder dan tot halverwege, die stopten met een van pijn vertrokken mond en kwamen dan kreunend weer omhoog, soms zelfs met wat bloed dat daarna uit hun kutjes lekte!

Een enkel grietje was zo doorgeneukt dat die zonder moeite de hele paal verslond en er even lekker op ging rijden, die mochten ook proberen of hij in hun kontgaatje paste. De meesten weigerden dat maar er waren er toch die ook dit vrij goed lukte en die kregen een echt applaus van de toeschouwers! Die geluksvogels mochten na hun beurt op Joop’s gezicht zitten om door hem klaar gelikt te worden terwijl de volgende griet al weer op zijn lul klom… We hadden van te voren nog snel met elkaar afgesproken dat de dames zouden proberen bij te houden hoeveel kerels ze hadden gehad.

De mannen deden dat niet, logischerwijs konden we misschien drie of vier keer spuiten dus tellen had geen zin. Ik probeerde zo veel mogelijk kutjes met mijn lul uit te proberen en hierbij kwam ik toch wel tot een redelijk groot aantal maar ik paste goed op om niet te spuiten omdat dan mijn piemel het toch op een bepaald moment zou laten afweten!

Ineens zag ik een mooie stoot met lekker grote tieten waar ik echt dol op was! De tieten waren bekroond door twee dikke nippels die er om vroegen uitgetrokken te worden. Ik zou net naar haar toe gaan toen er ook een andere vent op haar af stapte. Ze zag me naderen en knipoogde. Ze legde de jongen op de grond en hurkte boven zijn kruis.

Ze pakte zijn lange lul en duwde die in haar kontgat dat behoorlijk lekte dus daar was ze beslist al vaker die avond in genomen! Zonder moeite liet ze zich helemaal op zijn kruis zakken waarna ze, op haar armen steunend, achterover ging hangen.

Ze spreidde haar benen uitnodigend en ik kroop tussen hun benen. Haar kut glinsterde in het gedempte licht van het vocht geil, zaad, een mengsel? Ze voelde toch nog lekker strak en ik leunde voorover om een tepel op te zuigen en daarna nam ik de tepel tussen mijn tanden, beet voorzichtig en trok toen haar tiet zo ver mogelijk naar me toe.

Ik liet los en zag met genoegen de uitgerekte tiet weer terug floepen. Ik had nu echt zin en begon lekker hard te neuken, haar kut voelde lekker, ik gleed heerlijk langs de lul van de knaap onder haar en bij elke stoot schudden haar grote borsten lekker heen en weer.

Ineens voelde ik iemand achter me en even later ik was even gestopt met beuken in die sappige kut gleed er ook een lul diep in mijn reet. Helemaal toen de onbekende me keihard begon te neuken en ik daardoor in de kut voor me stampte. De lul in mijn reet voelde ik opzwellen en al snel spoot hij zijn zaad in mijn kont. Hij gleed er ook direct uit maar mijn kontgat kreeg geen tijd op weer dicht te gaan want ik voelde alweer een andere pik in mijn anus die al even heftig in en uit gleed!

Zo lagen we heerlijk te genieten en probeerde ik mijn eigen zaadlozing zo lang mogelijk uit te stellen! Nadat ik acht keer was volgespoten kon ik me niet meer inhouden en kwam ik brullend klaar!

Ik spoot heerlijk diep in de kut onder me en voelde dat ook de lul in haar reet begon te spuiten. Nadat we helemaal leeg waren ontwarden we de kluwen armen en benen. Suzie, zoals ze bleek te heten, was nog niet klaargekomen dus ik befte haar tot ook zij een lekker orgasme kreeg. Ik moest nu wel pissen en keek om me heen. Suzie begreep me meteen en knielde voor me met haar mond wijd open terwijl ze me strak aankeek.

Ik hing mijn pik in haar mond waarop zij meteen haar lippen stevig er om heen klemde. Opgelucht liet ik mijn pis lopen en Suzie slikte als een gek om alles weg te werken. Toen ik klaar was vroeg ik haar of zij ook moest. Ze knikte en ik ging meteen liggen. Suzie hurkte boven mijn gezicht en zakte tot ze met het voorste stuk van haar kut recht op mijn mond zat.

Ik voelde dat ze zich voorzichtig ontspande en ja hoor, een eerste, voorzichtig, straaltje liep mijn mond binnen. Ik proefde haar pies: Nu gingen de sluizen verder los en was het mijn beurt om uit alle macht te slikken om de gouden stroom binnen te houden! Daarna zoenden we elkaar ten afscheid en gingen we onze eigen weg. Ineens werd het licht weer wat feller, het teken dat er een einde aan deze bijzondere nacht kwam. Wie nog bezig was en dat waren de meesten nog!

Het was opvallend dat er ook heel veel kerels elkaar neukten of pijpten, nou, daar had ik dus van meegenoten! De eigenaar kwam op ons af lopen en glunderde!

Het was, zo zei hij, een groot succes geweest en we kregen het beloofde geld dan ook meteen! We bedankten hem ook en vertrokken. We gingen naar ons appartement omdat die het dichtste bij was.

Na het douchen werd nog kort nagekletst. Al onze dames waren in al hun gaatjes te pakken genomen. Ingrid dacht dat ze er totaal veertien had gehad, Madelief kwam tot negentien.

Maria dacht dat ze er iets meer dan twintig had gehad en Ina spande de kroon, met haar pikzwarte lijf en haar grote tieten was ze erg gewild geweest en meer dan dertig keer was ze volgespoten! Ina ging met Jean mee, Ik met Madelief en de rest bleef in ons appartement. We spraken af om elkaar om elf uur weer te treffen. De rest van de week verliep prima, we neukten onderling heel wat af maar verder hielden we de boot een beetje af.

We kregen een hele serie uitnodigingen maar daar begonnen we niet aan, anders zou er van skiën niks meer terecht komen!